Automatul de colinde

Coca-Cola are un automat de colinde pe care-l plimbă prin România. Nu, nu-i un aparat în care bagi bani şi cântă colinde, ci dimpotrivă, e un aparat în care “bagi” colinde şi oferă surprize, atât colindătorilor cât şi – mai important – copiiilor sprijiniţi de fundaţia Inocenţi (prin campania Motive să credem).

Ei, automatul ăsta ajunge şi în Timişoara – la Iulius Mall, în 22 decembrie 2012. Eu mă voi duce la colindat, pentru că dacă printr-un cântec de sărbătoare pot ajuta, o fac cu fericire. Vă invit şi pe voi să vă alăturaţi, pentru că, cu cât suntem mai mulţi, cu atât mai bine. Bloggeri sau cititori, putem face o trupă măricică, să încropim un colind cum n-a văzut Parisul. Ştiu că v-a fi greu, că doar o să fim cu toţii obosiţi sau mahmuri după apocalipsă, dar fac pariu că va fi distractiv. De exemplu, când s-au strâns bloggerii în Bucureşti, au cântat atât de tare şi frumos, că le-a dat Moşul o grămadă de cadouri ca să le închidă gura :))

httpvh://www.youtube.com/watch?v=kkem8lJ7NCA
(via Chinezu)

Eu voi merge, aşadar, sâmbătă la colindat la mall. Cu cât suntem mai mulţi, cu atât vom cânta mai tare. Cu cât cântăm mai tare, cu atât cresc decibelii măsuraţi de Automatul de colinde şi, în acelaşi timp, cresc donaţiile din partea Coca-Cola din cadrul campaniei. Şi, din câte am aflat, dacă atingem nivelul de decibeli maxim măsurabil de către aparat, vine Moşul şi pe la noi :)

(dacă doriţi să răspândiţi vestea, nu strică să aruncaţi un ochi şi pe campania pe bloguri organizată de Blogal Initiative, căci se lasă cu premii în bani)

2 thoughts on “Automatul de colinde

  1. Întrebarea mea e… pe câţi o să bulversezi cu “v-a fi greu” şi automat o să creadă că nu “te ştii cu cratimele”… :)

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.