Apocalipsa ÎN DIRECT! O să-ţi SARĂ SIGURANŢELE când citeşti! Live Text în direct de la sfârşitul lumii!

00:01. Întotdeauna am Q avut impresia că Apocalipsa va veni într-o zi de luni. Acum, că în mod oficial e vineri, 21 decembrie 2012, Ziua Apocalipsei, pot să spun că sunt complet nemulţumit de cum s-au aliniat astrele în sensul ăsta. Aţi priceput gluma? Nu? Asta pentru că nu e nicio glumă. Vine sfârşitul lumii şi vouă vă arde de glume?

00:04. Propun ca primă melodie din soundtrack-ul apocaliptic REM – It’s The End Of The World

00:07. Propun, cât timp încă suntem vii, să recunoaştem cei doi profeţi care au profeţat că eu voi face liveblogging de la sfârşitul lumii: Marius Rusu care-a prezis asta încă de acum 3 zile (cifră fatidică, să moară haterii!), cât şi tata, care m-a sunat azi de pe drumurile patriei să mă întrebe dacă fac sau nu liveblogging. Iată, tată!

00:09. Australia e de 9 ore în plină apocalipsă, aşeptând ploaia de pucioasă sau ceva semne c-ar veni sfârşitul. După unele mărturii, ar exista un bărbat în Sydney, în vârstă de 68 de ani, care ar avea nişte crampe foarte nasoale.

00:14. Zeci de hipsteri din Gorj pichetează Cinematograful Sergiu Nicolaescu din Târgu Jiu, susţinând că ei au văzut filmul “Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii” aproape de două ori jumate şi “parcă nu se potriveşte”.

00:23. Încercând pe ultima sută de metri s-o mai pună de-un disc de platină, artistul basarabeano-european Dan Bălan relansează hitul Dragostea din tei împreună cu versuri revizute, despre care declară că sunt “cele iniţiale, oficiale şi adevărate”, anume: “Maiaşii, maiaşu’, maiaşo, maiaşa-haaa!”.

00:25. Uimit de trecerea pe care o are sfârşitul lumii în rândul tinerilor, Nicu Covaci îşi declară regretul faţă de decizia de a nu remixa melodia Apocalipsă împreună cu Vunk şi Marius Moga.

00:42. Cei patru călăreţi apocalipsei declară că vor întârzia puţin, fiind înzăpeziţi undeva pe lângă Botoşani.

00:48. Bărbatul de 68 de ani din Sydney declară că nu mai are crampe. “Mâncasem KFC cu şase ore mai devreme şi mă chinuia amarnic, însă am aflat care e problema şi am rezolvat-o”, declară Robbo Cuntsington (68 ani) pentru redacţia sirb.net. Surse apropiate australianului declară că l-a usturat mai tare la ieşire decât la intrare.

00:50. Dar stai, ce e asta? Ce e lumina asta puternică de afară? Stai, n

00:58. Am glumit, încă nu a venit sfârşitul pe strada mea. Dar mă culc, căci mi-e somn. În cazul în care suntem încă vii peste 6-7 ore, ne citim de dimineaţă cu ultimele update-uri legate de finalul omeniirii.

07:45. De dimineaţă, situaţia pare sub control. Afară se luminează încet, Internetul încă n-a căzut, curent este. Doar în cameră parcă-i un iz fin de pucioasă, însă se prea poate să fie de la cola de aseară, care m-a cam balonat.

08:09. Înainte să plec la serviciu am decis că, dacă totuşi vine meteoritul şi trebuie să mă ascund pe te miri unde, ar trebui să am provizii. Am să mă opresc pe drum să iau vreo patru kebabi picanţi, că parcă mi-e poftă.

08:25. La un semafor se aude zgomot de copite. Or fi cei patru călăreți ai apocalipsei.

08:26. Mmm, mă îndoiesc că cei patru călăreţi ai apocalipsei strigă “Fier veeeeechi cumpărăăăăm”.

09:05. Reprezentanţii oficiali ai trupei Maya declară că, subit, cererea de a cânta la nunţi, botezuri, zile de naştere şi reinstalări de Windows a crescut cu peste 9000.

10:04. Cei patru călăreţi ai apocalipsei declară că nu mai sunt înzăpeziţi în Botoşani, însă s-ar putea ca la Bucureşti să ajungă doar mâine, pentru că Apple Maps i-a dus în Harghita şi încă nu au găsit niciun vorbitor de română, engleză sau maiaşă care să îi ajute cu indicaţii. “Locuitorii din zona asta par să venereze zeul Nem Tudom, căci numai despre el vorbesc”, declară Moarte, unul dintre călăreţi.

11:41. Cică la noi în cartier se va opri curentul azi câteva ore, pentru ceva lucrări de mentenanţă. Pot să pun pariu că asta e doar ce vor ei să credem.

13:09. Premierul Victor Ponta anunţă că, la ora 14, va inaugura de urgenţă încă 27 de metri din autostrada A1, pe tronsonul Timişoara – Lugoj (mai exact, o bucată din spatele căminului cultural Izvin). “Să nu ne prindă Ziua Judecăţii fără drumuri”, declară premierul.

13:20. Fostul premier Adrian Năstase declară, de după gratii, că nu ar dori să prindă sfârşitul lumii împreună cu simplioţii, ci preferă să-şi ia soarta în propriile mâini, mormăind ceva de “fular” şi “grindă”.

13:53. Am auzit prima glumă cu “ochelarii de apocalipsă”. Mai aştept jumătate de oră şi întreb dacă e apocalipsă totală sau parţială.

12 thoughts on “Apocalipsa ÎN DIRECT! O să-ţi SARĂ SIGURANŢELE când citeşti! Live Text în direct de la sfârşitul lumii!

  1. mic update: e 7:05 si ma uit pe geam. Da Ovi…totul e sub control, dar sa “quotez” un site de vreme care-mi place tare: E FRIG! BAGA-MI-AS P**A! :)))

  2. @Horoscop mă bucur că ai întrebat! Voi fi bucuros să folosesc această modalitate de SEO de ultimă generaţie, de îndată ce vom trece în noul an 1999!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.