Vă invit la o vânătoare de comori

Anume, trebuie să găsiţi o minge oficială UEFA EURO 2012™. Mingea asta face parte dintr-un eveniment mai mare, organizat de Orange, la finalul căruia putem câştiga bilete pentru două persoane la meciul dintre Franţa şi Suedia, plus cazarea şi transportul pentru cele două persoane.

Să vă explic. În cadrul acestei vânători, ce poartă numele “Chase the Ball”, Orange are o aplicaţie pentru smartphone-uri (Android, Windows Phone, Nokia, iPhone) care complementează concursul Orange Supporter’s Cup într-un mod interactiv şi mişto: aplicaţia respectivă şade liniştită în telefon şi, chiar şi când nu e folosită, te anunţă în momentul în care comoara, adică o minge oficială UEFA EURO 2012™, ajunge în oraşul tău. În cazul meu, mă va anunţa când ajunge în Timişoara (asta se va întâmpla chiar în 15 mai), căci ştie unde sunt. Îmi va da o notificare şi o locaţie în care se găseşte primul indiciu ce duce la minge, după care începe cursa pentru aceasta, la care participă oricine vrea şi îşi instalează aplicaţia pe telefon.

Şi pentru că Orange susţine suporterii adevăraţi în pasiunea lor pentru fotbal şi le oferă şansa de a ajunge la Euro 2012, fiecare om care vânează mingea are şansa de a câştiga bilete la UEFA EURO 2012™, şansă despre care puteţi citi mai multe aici.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.