Să aducem România acasă

Dacă e să întrebi un străin ce personalităţi româneşti ştie, ar zice Nadia, Hagi şi Dracula. Căci, practic, asta e situaţia: istoria recentă confirmă că suntem buni sportivi, iar poveştile că suntem buni vampiri. Şi dacă fotbalul românesc se bucură de o foarte mare atenţie şi susţinere din multe părţi, atât ale diverselor autorităţi şi companii, cât şi ale publicului, sporturile mai “delicate” sunt adesea trecute cu vederea.

În acest sens, Gerovital susţine sportul românesc, devenind sponsor principal al echipei olimpice româneşti şi direcţionând 1% din valoarea produselor vândute între 1 iunie şi 12 august 2012 echipei olimpice a României, prin campania simpatic şi deştept numită “Aur, argint şi un bronz perfect”. Campanie care, pe lângă suportul echipei olimpice, implică şi consumatorii Gerovital, aceştia având ocazia de a câţtiga 10 medalii de aur în valoare de 1.000 de euro fiecare şi 3.504 medalioane de argint, sub formă de pandantiv (detalii aici).

Ca o surpriză specială pentru cititorii-mi, am un cadou pentru unul sau una dintre voi: un tricou semnat de una dintre gimnastele care ne vor reprezenta la Jocurile Olimpice 2012. Dacă-l vreţi, lăsaţi un comentariu aici, în care să-mi ziceţi de ce iubiţi acest sport.

5 thoughts on “Să aducem România acasă

  1. pick me, pick me! :D imi place gimnastica pentru ca e singurul sport la care ma pot uite si sunt extrem de mandra ca ne reprezinta niste fete atat de talentente si frumoase… E un sport superb pur si simplu care implica extrem de multa munca dar pare atat de usor si gratios cand e privit de catre spectatori.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.