La grătar, înainte!

Eu când v-am zis că o să facem o figură frumoasă duminică, la Campionatul Naţional de Grătar Golden Brau, n-am vorbit prostii.

Pentru că, din cele două echipe de bloggeri concurente la etapa din Arad, echipa condusă de mine (adică eu, Alex şi jurnalistul arădean Radu Bulzan) s-a clasat pe – ca să parafrazez un banc cu americani şi ruşi – penultimul loc. Adică pe locul I, echipa condusă de Dani din oraşul vecin şi prieten Arad clasându-se pe locul secund. Câştigul îl pun pe seama măiestriei lui Alex într-ale gătitului, voioşeniei lui Radu şi încrederii mele în forţele proprii. Bine, dacă ar fi să punem degetul concret pe ce anume ne-a adus victoria locală, e vorba în mod clar de sosul de bere dulce-picant cu care am complimentat grătarele suculente de pui, denumite deloc modest “carne á la bărbat”.

Pasul următor ar fi să mergem în finală la Bucureşti, ceea ce presupune un efort din partea voastră: un click pe butonul de vot din dreapta. E simplu, fără înregistrare şi alte nebunii, doar un click. Ca să facem şi acolo o figură frumoasă, să învăţăm şi bloggerii din capitală ce înseamnă cu adevărat “delicios”.

Altfel, atmosfera la concurs a fost mişto: pe lângă concursul efectiv de grătare (câştigat de echipa NO MA’AM – pentru cine mai ţine minte Familia Bundy) au fost concursuri pentru publicul general – concursuri de cărat bere la metru, de cărat bere pe piept şi alte momente amuzante, a fost o demonstraţie de gătit din partea lui Chef Cristi şi un concert Mărgineanu. Totul pe o căldură numai potrivită, în ştrand, hidratat din toate părţile cu bere.

Ceea ce-mi doresc din nou la finala din Bucureşti :D

2 thoughts on “La grătar, înainte!

  1. Votat! Merită să afle toată țara ce grătare face Blogu, mai ales când îl asiști. Numa’ mă gândesc și deja mă apucă o poftă…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.