Suişuri şi coborâşuri

Avea Dinu Olăraşu o vorbă (într-o melodie minunată, de altfel): “N-ai nevoie de foarte multe ca să fii fericit”sursa. Asta se poate confirma prin micile plăceri ale vieţii, chiar trecând peste mâna de prieteni despre care vorbeşte chiar el în melodie.

Poate fi vorba de o veste bună mare, cum ar fi că frate-to o să aibă un copil, sau poate fi o veste bună mică, cum că frate-to, săracu, în sfârşit a reuşit să scape de constipaţia aia care-l mânca de patru zile. Poate fi vorba de echipa ta favorită de fotbal sau curling câştigând campionatul judeţean de fotbal sau de curling – sau poate fi vorba de o aşchie pe care, după trei ore de chin, în sfârşit ai scos-o dintre deget şi unghie.

Sau, mai personal, poate fi vorba de un pet de bere, sub al cărui capac scrie că ai câştigat încă un pet de bere. Micile plăceri ale vieţii. Până când totul se năruie la vestea că, de fapt, promoţia s-a încheiat acum două săptămâni…

7 thoughts on “Suişuri şi coborâşuri

  1. Se cheamă cost saving :) La cât de repede trece, n-apucă să se răsufle, deci nu văd niciun motiv să nu.

  2. A. Dar nu m-am legat de asta deloc.
    Expuneam doar o direct-proportionalitate intre dimensiunea recipientului dintru care se soarbe licoarea si ruggedness-ul beutorului.
    “Harlwoorlgh! BEEER!” – The Hulk, 2007, Marasesti, Vrancea.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.