Români

Am fost la ștrand azi. Mă rog, încă sunt,  dar suntem pe picior de plecare, eu postând asta de pe telefon. Proiectantul îi zice la ștrand, e pe lângă stadion și imi place ca e plin de spațiu verde, nu urlă niciun fel de muzică în nicio boxă, şi, nefiind de fițe, nu mă împiedic de diverşi indivizi mirosindu-și pârțurile.

Şi tot frumos a fost,  până când au venit românii. El cu ea,  plus ceea ce presupun că e mama ei. Şi-au trântit prosoapele pe iarbă, el a scos berea, ea scrumiera, soacra şi-a montat privirea acră, şi-au aprins câte o țigară și au pornit muzica pe telefon la maxim. Pentru că, nu-i aşa, toată lumea ar vrea să asculte jealelalelalei şi ceea ce pare a fi un cover manea după un hit oricum de căcat.

8 thoughts on “Români

  1. Mie-mi place să fie linişte – de aia am şi ales ştrandul ăsta, că e linişte. Sunt sigur că dacă tu vrei muzică, te duci la un ştrand cu muzică :)

  2. Sa fim seriosi nu e prea mare deosebirea dintre romani si straini , incearca sa mergi in franta , italia , spania la strand public si ai sa te lamuresti ca nu e mare diferenta.
    Acum ai sa spui ca si cei de acolo care fac mizerie si beau bere sunt tot romani.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.