Gândule, what the fuck!

Căutam azi un clip de la a doua prezentare a lui Cristi Gog la “Românii au talent” (pe care n-am găsit-o, deci dacă aveţi vreo înregistrare, vă doresc din tot sufletul să-mi lăsaţi un link aici), când dau, în plin Google, fix peste un articol din Gândul, pe care nu am putut să nu-l deschid, pentru că avea titlul “INCREDIBIL! El este bărbatul de care Andrei îi este frică. VIDEO” – titlu de-a dreptul hipnotizant.

Şi citesc. Incredibil, mentalist, artist, entertainer – în fine, mai mult sau mai puţin o transcriere a clipului cu prima înfăţişare. Foarte frumos, ştiam şi eu că-i tare. Înainte să închid, însă, îmi atrage atenţia textul ăsta:

ŢI-A PLĂCUT “MENTALISTUL” CRISTIAN GOG? DĂ-I LIKE AICI!

Îmi zic “să moară mama lui Frankfurt! Ia uite unde şedeau ascunşi eticii din presa română! Le-a plăcut aşa mult, că-i promovează pagina de Facebook sau ceva”. Şi pun mouse-ul pe link, să-i dau like (căci, într-adevăr, îmi plăcuse “MENTALISTUL” CRISTIAN GOG)

Un căcat. Linkul ducea la pagina de Facebook Gândul, fără absolut nicio legătură cu Gog.

Ce căcat, Gândule, de ce pui link către tine? Eşti un site, nici măcar n-ai mâini să îndoi linguri.

2 thoughts on “Gândule, what the fuck!

  1. uite-i aici prestatia: http://romaniiautalent.protv.ro/video/cristian-gog.html

    Pe mine nu m-a impresionat partea de final, aia in care a indoit in mod repetat lingura pana a rupt-o, chestie care nu se vedea datorita felului in care o tinea in mana. Nu mi-a placut ca a tinut la el plicul cu “numarul secret”, iar articolul de ziar putea sa aiba un semn discret pe spate, exact in locul unde urma sa fie taiat…dar da, facut spectacol. Chiar daca la fiecare numar al lui era usor de intuit si felul in care a fost realizat.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.