Femei, sunteţi nebune-n cap!

Am umblat zilele astea prin librăriile din mall. Nu panicaţi, nu m-am dus să-mi iau vreo carte sau ceva, ci doar m-am împiedicat de raionul de cărţi în drum spre rafturile cu DVD-uri.

“Vai Ovidiu, ce rebel şi necioplit eşti”

În fine. Ce-mi văd ochii pe unul din rafturi? O carte cu titlul mare “Te căsătoreşti cu mine?”. Las să-mi iasă din gură un “awwwww!”, gândindu-mă că e vreo carte pentru tineri îndrăgostiţi sau chiar tineri însurăţei, când mă uit mai bine pe ea. Avea subtitlul “Cum să-l convingi în 6 luni (iar el să creadă că a fost ideea lui)”:

Păi cum pielea dracilor să nu mai credem că sunteţi malefice, când umblaţi cu tertipuri din astea mizere, aşa, pe faţă? Ce mama naibii ar şi putea scrie în ea? Cât de josnică trebuie să fii să cumperi aşa o carte (de scris nu comentez, că respect oamenii care fac bani pe urma oamenilor creduli) şi cât de naivă ca să crezi că funcţionează?

Mi-ar plăcea să văd pe rafturi şi o carte pentru bărbaţi, cu titlul “Te babardeşti cu mine?” şi subtitlul “Cum s-o convingi în 6 ore (iar ea să creadă că a fost ideea celei mai bune prietene a ei)”, da’ n-o să văd, că noi ne descurcăm şi singuri.

P.S. cică s-ar găsi pe rafturi o treabă din asta şi pentru bărbaţi, doar că era prea lung titlul “Te babardeşti cu mine? – Cum s-o convingi în 6 ore (iar ea să creadă că a fost ideea celei mai bune prietene a ei)”, aşa că l-au scurtat în “Tequila”.

8 thoughts on “Femei, sunteţi nebune-n cap!

  1. Dupa cateva secunde dupa ce am terminat de citit ce ai scris si ma miram de cartea asta pe care nu o voi cumpara vreodata, am dat de un anunt de job de redactor online la un portal de femei http://www.femeiastie.ro. Cica: „NU este o activitate remunerata, insa incercam sa ne recompensam redactorii cu mici cadouri.:)”
    Cadouri cum ar fi poate cartea de care scrii tu?

  2. Exista asemenea carti pt femei pt ca sunt barbati destui care cedeaza tratamentelor unor femei de genul

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.