Dileme

La serviciu am mai multe buzi.

Iniţial o alegeam, pentru scurtele pauze de şezut, pe cea de lângă biroul meu: e “single-user”, intimă, curată, se încuie şi – poate cel mai important – are folie din aia de plastic pe colac, care se acţionează printr-un senzor de proximitate. Şi miroase frumos. Zici că eşti în Germania. Singura problemă cu ea e că se află într-un fel de zonă moartă WiFi şi 3G, ceea ce înseamnă că preţioasele minute de relaxare cu pantalonii-n vine pot fi întunecate de lipsa conectivităţii telefonului la interneţi, ceea ce nu-mi doresc deloc.

Acum câteva zile, însă, am descoperit că-n baia mai îndepărtată – care e “multi-user”, n-are plastic pe colaci (bine, oricum e curată de poţi mânca de pe jos) şi, dacă nu e atent altul care iese, îţi poate stinge lumina lăsându-te să meditezi în tăcere – semnalul la reţele e perfect. Ceea ce-mi oferă nişte clipe preţioase de conectivitate, într-un moment atât de drag mie.

Şi de-atunci mă întreb: ce e mai valoros? Câteva minute de Facebook sau bâzâitul ăla atât de frumos al plasticului de budă înainte de a mă aşeza pe el?

6 thoughts on “Dileme

  1. hahaha, deci si tu esti unul din multii care merg la toilet cu telefonul?la noi la munca toaleta e ecologica, deci e cam naspa daca-ti cade telefonul in ea :)

  2. Cand e vorba de telefon picat in ea, nu prea cred ca e atata diferenta intre o buda si alta, ca tot nu prea o sa-ti mai vina sa-l tii langa gura…

  3. aha, mi-am dat seama de ce este dilema: sunt doar doua buzi. Daca erau trei, era trilema, iar daca era una singura, era lema.

  4. Asta imi aduce aminte de intrebarea: daca iti pica telefonul in wc, il mai iei de acolo avand in vedere ca a intrat apa in el si oricum nu mai ai cum sa il repari?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.