Cine vrea 100 de euro?

Dau 100 de euro pentru o recomandare!

Până acum doi ani fiecare Revelion îl făceam la vestita Casă Sîrb. Motive sunt grămadă: e mai comod, mai ieftin şi dimineaţa pot să adorm pe orice, că tot acasă-s. De anul trecut, însă, tradiţia asta a continuat-o doar fratele, căci eu se pare că mă ramolesc, considerând că e prea multă bătaie de cap să organizez, să fac curăţenie înainte şi după şi să arunc, a doua, a treia şi a patra zi, sticlele goale. Prefer, mai nou, să dau un ban, da’ să stau în faţă. Sau în spate, sau în mijloc, însă fără să fiu nevoit să ridic un deget.

Anul ăsta, mă gândesc să fac Revelionul undeva într-un local din Timişoara. Încă n-au început să apară ofertele, deci nu am nici cea mai mică idee care va fi localul ăla. Aici interveniţi voi, împreună cu GotService.ro.

Puţină informaţie, ca să ştiţi despre ce e vorba: GotService.ro e o platformă de review-uri ale serviciilor româneşti, fie ele localuri, service-uri auto, frizerii sau magazine de încălţăminte. Oricine poate da o notă de la 1 la 10 serviciilor de care a fost mai mult sau mai puţin mulţumit. Eu, de exemplu, am adăugat pe hartă Porky’s, Irish Public House şi Scârţ, Loc Lejer. Înţelegeţi voi, e foarte simplu.

Ei, dau 100 de euro unui comentator care-mi recomandă o locaţie cu atmosferă mişto din Timişoara în care să petrec “cumpăna dintre ani”.

Anume: scrieţi pe GotService.ro un review la un local timişorean care v-a plăcut şi care ar merita onoarea :) de a mă avea clientul lui de Revelion. Pub, restaurant, club, bar, nu contează, căci după cum ziceam, sunt deschis la opţiuni. După ce scrieţi recenzia, lăsaţi-mi şi într-un comentariu, mai jos, numele localului cu link-ul către recenzia de pe site, şi dacă sunteţi buni la suflet, şi câteva cuvinte frumoase în care să-mi explicaţi de ce aţi ales locul ăla. Bineînţeles, puteţi să-mi recomandaţi şi mai multe locuri (însă fiecare comentator va fi înscris o singură dată în concurs), nu mă supăr :)

În data de 7 decembrie tragem linie şi, dintre toţi cei care îmi veţi comenta, unul dintre voi va primi prin tragere la sorţi 100 de euro. Iar, dacă vă strângeţi atât de mulţi încât aici să strângem cele mai multe comentarii din campanie, mai există şi un premiu de 700 de euro! Dar despre ăsta vă mai povestesc zilele următoare :)

Hai că nu-i greu!

UPDATE: Concursul s-a încheiat. Câştigătorul e anunţat aici. Vă mulţumesc pentru participare tuturor!

36 thoughts on “Cine vrea 100 de euro?

  1. @m. mulţumesc pentru recomandare – pentru participare la concurs, am să te rog să şi adaugi câteva cuvinte pe gotservice.ro despre Van Graph şi să laşi aici link-ul :)

  2. http://www.dafjunior.ro/

    Cand mergi prima data acolo, crezi ca ai nimerit in no man’s land, totul pare pustiu, parasit … Dar nu ai timp sa crezi ca te-ai ratacit pentru ca imediat apare miracolul: o alcatuire minunata din lemn, metal, sticla, apa, raulet, cascada, flori, casute din povesti, pestisori si lampioane. Poti intra pe la castel sau pe podulet, ajungi la cascada, apoi o iei pe firul apei si ajungi in complex.Este un complex cu de toate: restaurant cu terasa, bar, cofetarie, pizzerie, sala de evenimente cu 30 de locuri, baza sportiva cu terenuri de fotbal, tenis si handbal, bowling, biliard, sala de fitness, sauna si masaj, abator propriu si magazin de prezentare.In ceea ce priveste restaurantul, servirea este ireprosabila, mancarea este foarte gustoasa, portiile sunt mari, daca nu poti manca tot, primesti ce a ramas la caserola, pentru acasa, varietate de meniuri, deserturi minunate si retete specifice localului. Cum ajungi in local, imediat esti “bagat in seama”, poftit la masa, fiecare client primeste cate un meniu, nu trebuie sa astepti deloc, esti servit imediat, daca mai doresti ceva nici nu apuci sa iti manifesti intentia si apare cineva sa te intrebe care iti este dorinta. Daca vrei sa te plimbi prin complex, poti sa o faci fara grija, cineva va avea grija de tot ce ai lasat pe masa.
    Despre preturi, nu pot sa spun decat ca sunt super. De exemplu, noi am fost 7 persoane, am consumat de toate, mancare, bauturi alcoolice si nealcoolice, desert, etc. si totul a fost 160 de lei (cu bon fiscal).
    Chiar daca nu este in Timisoara, complexul se afla foarte aproape, la doar cativa km, iar lumea vine si revine pentru ca le place sa-si petreaca timpul la Daf Junior, in aceasta oaza minunata.

  3. eu recomand SIHISOARA in loc de Timisoara,terminatiile cuvintelor se aseamana,frumusetea peisajelor este ok.aici marimea nu conteaza.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.