RT PLS

Am schimbat serverul. Cel vechi, un VPS pe care probabil n-am ştiut să-l manevrez cum trebuie, era rapid la cursă lungă, însă tuşea foarte tare când intrau câteva zeci de persoane deodată pe blogul meu sau al Corinei. Sau mai rău, când scriam amândoi deodată şi intra lumea să le vadă pe ambele, de parcă se dădea pâine caldă. Nu o singură dată am fost nevoit să restartez Apache-ul sau chiar serverul, şi sunt sigur că am dezamăgit vizitatori şi pierdut comentarii mişto, pentru că răbdarea oricui are o limită.

De azi s-au cam propagat NS-urile şi ar trebui să vadă toată lumea blogul pe serverul nou. Acum lucrez cu Keyhost, care s-au ţinut multă vreme de capul meu să vin la ei şi au fost super amabili şi prietenoşi, mutându-mi chiar ei, în cursul week-endului, toate site-urile găzduite pe serverul vechi, fără ca eu să mişc un deget. Când am văzut ce nebunie a fost, m-a şi apucat jena, că n-aveau nicio obligaţie faţă de mine. Mulţam, băieţi!

Rugămintea mea, acum, e următoarea: ajutaţi-mă să testez noua platformă de găzduire. Imaginaţi-vă că, de fapt, articolul ăsta e unul ori foarte serios, ori foarte amuzant, ori foarte îndrăzneţ (cum vă place vouă în dimineaţa asta) şi daţi-i un RT, un share, ceva, să mă asigur că nu se mai blochează serverul când intră 100 de oameni deodată. Mulţumesc anticipat! :)

7 thoughts on “RT PLS

  1. Iti garantez ca merge perfect! Tot de ieri am si eu hosting de la ei, urmeaza sa imi mut eu manual fiecare site. Sunt fericit cu hostul! Tinand cont ca ai primit 3 RT la rand, cred ca sunt in jur de 60 unici acum. Deci tine :).

  2. trebuie sa fiu sincer: eu am fost de vina ca vechiul server nu mergea bine. Asta se-ntampla cand la mine pe blog se inghesuiau cate 15-20 de mii de vizitatori, toti odata, n-aveau loc si atunci serverul dadea rateuri care va dadeau voua dureri de cap. Deci scuze :)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.