LOLOY, Ovidiule, ce-ţi mai place să fii amuzant!


Sunt un #BlogJuan amuzant

Update: am mai scris despre BlogJuan: unu, doi.

Când am auzit de concursul BlogJuan, romanticul din mine a zis că trebuie să particip. Mă rog, mai degrabă când am văzut ce premii are. Problema e: particip ca romantic sau ca amuzant? Cui să-i cer sfatul? În cine să mă încred? Cine mă cunoaşte mai bine ca oricine şi poate să-mi zică orice despre mine? Evident, gagica. Aşa că m-am dus la ea şi am întrebat-o “iubito, io-s un om romantic?”. Ea a început să râdă de s-a ţinut de burtă. Deci, na.

Vreau să merg, deci, la Amsterdam, sub tutela Auraşului. Pe scurt, concursul organizat de Cremosso va trimite la Amsterdam sau Paris pe cel mai cel blogger din universul românesc. Cel mai amuzant sau cel mai romantic, adică. Iar dacă e vorba de amuzanţi, nu există nimeni mai amuzant ca mine în toată blogosfera românească.

Nu pot să-mi fac campanie, să vă explic de ce-aş fi eu un om amuzant. Pot doar s-o dovedesc, dacă aveţi vreo jumătate de oră la îndemână. Şi aveţi, că-i week-end. Citiţi, aşadar, toate linkurile următoare, ca să râdeţi.

Încă de la bun început mi-a plăcut să scriu poveşti de dragoste. Mai triste, mai vesele, nu poate nimeni zice că n-aş putea fi un BlogJuan romantic, dar nu poate contesta nimeni că nu sunt unul amuzant. Iubesc muzica şi o analizez bine de tot. Sau mă joc cu ea. Şi o celebrez în fiecare zi. Iar când mă duc la concerte, ştiu exact ce şi cum trebuie să povestesc. Pentru că îmi plac filmele, iar când e unul special, merg atât de departe încât fac liveblogging direct de la avanpremieră, din cinema.

Alteori am probleme. Alteori sunt expert, alteori blogger. Sunt întotdeauna la curent cu toate meme-urile populare, încă dinainte să apară pe mizeria aia de 9gag. Sunt, dacă vreţi, un hipster al meme-urilor. Şi le folosesc cum trebuie – ba chiar le aduc în context. Şi depun atâta efort pentru asta, încât a doua zi am febră musculară. Mănânc. Fac glume acide. Sunt hipster. Umblu prin toată România. Şi fac şi poze.

Fac topuri. Cu tradiţii de apocalipsă, cu ce-i face fericiţi pe bărbaţi, cu cântece de blocat cocoşelul, cele mai nepotrivite melodii pe care să faci dragoste, cu melodii care debordează de masculinitate.

Şi nu în ultimul rând, pentru că sunt un troll. Ba chiar doi. Ba chiar trei.

Aşadar, intraţi, vă rog, pe BlogJuan.ro şi votaţi-mă pe mine ca fiind cel mai amuzant blogger dintre cei înscrişi. În primă fază, s-ar putea să fie nevoie să daţi clic pe “vezi toţi înscrişii”. Îmi oferiţi şansa, astfel, de a merge la Amsterdam pe banii Danone, de unde sunt sigur că mă voi întoarce cu mult mai multe articole amuzante, pentru deliciul vostru. Mulţumesc atât fain, cât şi anticipat!

18 thoughts on “LOLOY, Ovidiule, ce-ţi mai place să fii amuzant!

 1. Off-topic: Comentez pt prima oara pe acest blog (unde am ajuns urmand linkul de pe http://liarebelyell.blogspot.com/2011/11/blogjuanul-meu-amuzant.html ) – bine v-am gasit, spor si succes!

  On-topic: Mai copile, crezi dumneata ca unul ca mine, proaspat intrat pe blog, reuseste (in timp util) sa citeasca toate articolele linkuite in text? Mai un pic, si nici macar n-o sa mai tin minte pe CARE cuvant am clickait ultima data…
  Las’-ca vedem cum facem… (Poate trisez si te votez pana nu le-am terminat de citit… ;) )

 2. I was wondering if you ever considered changing the structure of your site?
  Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better.

  Youve got an awful lot of text for only having one or two images.
  Maybe you could space it out better?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.