Înţolirea

Dacă nu citiţi acest articol din reader, atunci sigur aţi observat că blogul meu “are haine noi”, ca să folosesc un clişeu suprasolicitat. În principiu, e cam acelaşi costum, însă în culori diferite, cu mici diferenţe de detaliu, argumentate ştiinţific prin metoda “pentru că aşa-mi place mie”. Are valoare sentimentală foarte mare pentru mine, întrucât crearea noii teme mi-a mâncat zeci bune de minute de duminică pe care trebuia să le petrec pregătindu-mi susţinerea licenţei de azi. Ţineţi pumnii, apropo.

Rugămintea mea e să-mi comunicaţi eventualele probleme pe care le găsiţi cu noua temă, să le putem rezolva în doi timpi şi trei mişcări. Mulţumesc atât frumos, cât şi anticipat.

12 thoughts on “Înţolirea

 1. Mie-mi place, ti-am zis deja. Ce relevanta are pentru tine anul 1938?

  Si nu te-ai gandit sa-l vopseti pe McTrollington in dungi albastre ca sa-l faci scotian :))?

 2. E mişto! Chiar foarte fain :) Atâta am de comentat: pe display-ul meu de 10.1 trebuie să dau scroll ca să văd tot sidebar-ul. Poate merge făcută o versiune mai puţin lată pentru ăştia cu mini-laptopurile?

 3. :D multam tuturor pana acum pentru feedback.

  @yoncy ai dreptate, am sa rezolv problema
  @TVdece: si tu ai dreptate, si mie-mi placea parca mai mult fontul ala, insa nu mi se potriveste cu restul blogului si… mno. Incercam sa punem si ceas.
  @haolica: imi plac tare de tot :)
  @dragoshsd: tocmai de-aia imi place :)
  @richie: niciuna, ma chinuiam sa fiu ridicol ca sa inteleaga lumea si exagerarea celor 36 de milioane :) trollface cred ca o sa ramana asa, cel putin momentan
  @Chaika: stiu, si eu am problema pe 10.1-le meu de cativa ani; am sa vad ce pot face fara sa stric experienta pentru restul rezolutiilor :)
  @eleny: multumesc, ma bucur

 4. Eu n-am nimic de comentat, dar unde se ţine picnicul? Vreau pită cu dulceaţă de prune. :) Blogul tău parcă ne invită la masă. Place.

 5. Pune-ti link de homepage SI pe icon-ul cu palarie. E trist sa nu ai un link catre homepage in stanga sus a paginii. In rest e foarte misto tema.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.