Împodobeşte, frate, Dacia

Dacă e să am vreun regret pentru anul 2010, e că nu am avut la mine aparat foto în noaptea de 24 decembrie. În acea minunată seară de Ajun de Crăciun, fratemeleu a făcut ce a tot promis de vreo 4 ani că face: a împodobit Furia Roşie. Cu instalaţie de brad pusă în TOATĂ maşina, de nu mai aveai loc să-ţi pui centura de ea, cu beteală, cu zăpadă artificială (că pe atunci duceam lipsă de asta adevărată, good times) şi, mai ales, cu colinde în boxe. A avut chiar şi un Moş Crăciun (viu, gras şi în costum complet!) pe scaunul din dreapta.

La două săptămâni de la Crăciun, zăpada a acoperit tot, instalaţia a fost dată jos şi uitată pe bancheta din spate, însă beteala persistă. Ia, admiraţi ultimele rămăşiţe adevărate ale spiritului Crăciunului 2010 din familia Sîrb:

scuzaţi deranjul

11 thoughts on “Împodobeşte, frate, Dacia

  1. Era misto sa fi dat niste ture prin oras cu instalatia de pom pornita, dar instalata pe exterior. Nu prea multe ca e totusi ilegal, dar asa cateva de facut un clip.
    Bine ca ai lasat si numarul ca sa stie copchii la cine sa vina la anu` sa ceara cadouri – masina in care a fost Mos Craciun.

  2. Mai aveam un prieten cu o masina poreclita “furia…” dar nu-mi amintesc culoarea. Oricum pornea la auzul acestora: “hai ho silvah, awaaaay!!!”
    A ta nu are ceva motto ori something?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.