Plus Noi

Am descoperit de dimineaţă o trupă interesantă, care m-a prins din prima: se cheamă Plus Noi şi sunt patru băieţi cu o chitară. Cântă un folk frumos, care nici nu se agaţă de veşnicele cântece ale “generaţiei de aur” a folk-ului, însă nici nu atinge postmodernismul forţat pe care îl aud, o!, atât de des.

Băieţii au o armonie perfectă între voci. Cântă toţi patru, ca o formaţie bună de acapella, pe versuri proprii, majoritatea de dragoste, câteva şi mai jucăuşe, cum e şi cazul cântecului de mai jos. Deşi lansaţi de curând, tocmai şi-au scos cel de-al doilea album şi sunt foarte entuziaşi în legătură cu asta. Eu voi încerca să-i urmăresc, căci am încredere că nu e ultima oară când aud de ei.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=8YCQGWBU2-8

Festivalul-concurs “Ziua de Mâine” este organizat de Consiliul Județean Alba, iar parteneri în organizare sunt: Muzeul Național al Unirii Alba Iulia, Teatrul de Păpuși PRICHINDEL Alba Iulia, Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia, Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia, Alba Mall, Art Cafe Downtown

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.