Facem şi Peninsula!

Anul ăsta servesc şi Peninsula – în primul rând pentru Kasabian şi Iggy, dar şi pentru festival în sine. Sunt tare curios care-s deosebirile şi asemănările dintre el şi Sziget Festival. Şi, cum am şi la acesta acreditare de presă, de-abia aştept să trag nişte poze cum n-a văzut Parisul formaţiilor de pe scenă.

Întrebarea mea e: câţi dintre voi – bloggeri sau cititori de bloguri – vin la Peninsula? O punem de-un blogmeet/tweetmeet/cevameet? Eventual sâmbătă dimineaţă la ora 12 la Troll Terrace? Care nu ştiu ce e, dar cum dracu’ să nu te duci, că doar îi zice Troll Terrace.

12 thoughts on “Facem şi Peninsula!

  1. Sambata lucrez si doar seara o sa fiu la festival, dar poate ne vedem in restul zilelor. Vom fii vreo 20 de bloggeri acreditati, cred si inca vreo 10-20, banuiesc. Apropo, tu cand ajungi in Mures? :-)

  2. În principiu, dacă totul merge bine, plec eu cu Lorant K vineri după-amiază cu maşina mea şi ne întoarcem în Timişoara în cursul zilei de duminică. Te bagi?

  3. Ma uit de trenuri ca io as pleca de joi pana luni, nu mai vreau sa ratez dubfx. Dar daca nu gasesc poate la dus m-as baga si eu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.