Concurs fulgerător Celelalte Cuvinte!

După cum enumeram mai-nainte, joi e ziua în care turneul “Celelalte Cuvinte – 30 de ani” poposeşte în Timişoara, chiar locul în care, în anul 1981, formaţia Celelalte Cuvinte lua naştere. Mai exact, în data de 13 decembrie 1981, în aceeaşi sală mare a Casei de Cultură a Studenţilor din Timişoara în care debutează şi concertează şi azi formaţii locale mai mici sau mai mari.

Joi vor sosi nu în Casa de Cultură, ci în Setup. Concertul va începe de la ora 21, iar biletele costă 20 de lei, putând fi cumpărate din reţeaua Eventim sau de la faţa locului. Iar dacă printre cititorii blogului meu există fani Celelalte Cuvinte, unul dintre voi poate primi o invitaţie dublă din partea sirb.net (dacă berea tot am dat-o acum două săptămâni).

Pentru asta, trebuie să-mi ziceţi într-un comentariu care e melodia voastră preferată de la Celelalte Cuvinte şi, mai ales, de ce. Voi alege câştigătorul subiectiv, după cum îmi vor plăcea comentariile şi melodiile alese. Voi lua în considerare toate comentariile primite până mâine (adică miercuri, 9 noiembrie), ora 15 fix.

Aşadar, să vă aud, oştenii mei! :)

Update 9 noiembrie: Câştigătorul ales de mine e dAimon, cu comentariul acesta pentru că, într-adevăr, Pittiş. Am să te rog să-ţi verifici e-mail-ul, inclusiv folderul de spam, căci ţi-am scris în legătură cu premiul.

4 thoughts on “Concurs fulgerător Celelalte Cuvinte!

  1. Votul meu merge la “daca vrei”. Eram in Costinesti, in White Horse, cu aproape 6 ani in urma, era undeva la ora 4 dimineata si adormisem pe acoperis. (defapt ma urcasem cu ideea de a astepta rasaritul si a merge spre plaja). M-am trezit cu putin inainte de rasarit exact pe acordurile de la Celelalte Cuvinte. Evident, nu stiam melodia si/sau trupa si mi-a luat o vreme sa prind curaj (nu stiu de ce) pentru a ma duce sa vorbesc cu DJ-ul sa vad despre ce e vorba. O aleg pentru ca imi aduce aminte de mare, de frig inainte de rasarit si de scoici verzi. In ultima perioada am tot ascultat-o si reasculatat-o in forma reala, sau a coverului facut de cei de la Byron :)

  2. Fantana suspinelor. Pentru ca Pittis, si pentru ca-s versurile geniale.

    Pe langa asta, trupa practica un hard rock sanatos, nu hipstereala la moda. Chestie pe care-o prefer oricand.

  3. Am fost “acolo” acum treizeci de ai. Pe bune! Sincer, nu sunt un fan, asa ca te rog sa dai premiul la altii care sunt, chiar daca inima te-ar indemna sa mi-l dai mie. Tot pe bune.
    :)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.