Vot me!

Ca în fiecare an de când s-a înfiinţat, particip la RoBlogFest. Ca în fiecare an, sunt pregătit pentru trei variante de rezultat:

1. Să iau un loc în top 3 la ceva categorie, chestie care s-a întâmplat într-un singur an, însă nu cu blogul ăsta, şi nu pot să vă zic exact despre ce a fost vorba;
2. Să nu iau nimic, chestie care s-a întâmplat în restul anilor;
3. Să câştig un premiu, drept pentru care m-aş duce acolo, m-aş îmbăta (după o idee născută acum doi ani) şi aş face scandal, aş vorbi cu o grămadă de bloggeri mici şi medii ale căror nume sau feţe nu le voi ţine minte a doua zi (scuze anticipat, nu e ceva personal, aşa fac eu când sunt obosit după tot drumul ăsta de la Timişoara la Bucureşti, mă-nţelegeţi) şi aş apărea în poze cu ochii mici.

Ajutaţi-mă, deci, să fac asta. Varianta a treia, adică – să câştig RoBlogFest 2011. Concurez la categoria “cel mai popular blog“, categoria cu cele mai multe nominalizări. Ah, că veni vorba, mulţumesc celui sau celei care mi-a nominalizat blogul (pentru prima oară nu am fost eu acela – n-am apucat, nu că nu m-ar fi interesat). Votaţi!

Şi, dacă tot sunteţi cu chef de vot, băgaţi un vot şi la categoria “blog colectiv” pentru Fandroid.

Mulţumesc atât fain, cât şi anticipat! Fie ca cel mai bun să câştig!

7 thoughts on “Vot me!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.