O bucăţică de ţară

Aşa cum probabil ştiţi, Sebi a bătut toată ţara pe motocicletă, pentru a pune pe o hartă câte o ştampilă din fiecare judeţ al României. Acum a scos-o la licitaţie, banii proveniţi din vânzarea ei mergând către Zolty, un om necăjit şi ca soartă, şi fizic, însă foarte optimist şi entuziast. Omul ăsta stătea într-o casă care pica pe el, la propriu, în momentul de faţă aceasta fiind consolidată cu ajutorul oamenilor buni şi a bloggerilor la fel de buni, “conduşi” de Groparu, care de doi ani face tot ce poate pentru ca Zolty să-şi repare căminul.

Ei, pentru hartă nu s-a licitat destul, aşa că aceasta a fost cumpărată de Sebi şi Liviu, urmând s-o agaţe la Zolty pe perete. Dar nu oricum, ci şi cu ajutorul nostru. Anume, pe fiecare dintre judeţele acesteia e loc de un sticker cu adresa unui blog care doreşte să-l reprezinte. Locul ăla, acompaniat de câte un loc în blogroll-urile lui Sebi, Liviu, Criserb şi, cu voia dumneavoastră, blogul meu, costă 100 lei, bani donaţi direct în contul lui Zolty. Vezi aici detaliile complete, împreună cu judeţele rămase disponibile şi cele deja rezervate. Timişul e deja cumpărat de cel mai de seamă reprezentant al lui în blogosfera românească, adică eu :)

P.S. Dacă veţi dona şi veţi considera că merită să fiţi prezenţi la mine în blogroll, daţi de ştire printr-un comentariu. Am să mă coordonez cu Sebi şi facem să fie bine.

P.P.S. Au şi minunaţii TVdece un blogroll pentru Zolty.

8 thoughts on “O bucăţică de ţară

  1. Am donat deja pentru judeţul Călăraşi şi sperăm să mai strângem ceva bani şi din concursul nostru. Încercăm să ajutăm şi noi cu ce putem.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.