Minunatele aventuri ale bloggerului prin spital

Atunci când te gândești la curățenia dintr-un spital, apăi să mi se scuze dacă eu am așteptări prea mari, dar vreau să văd, nu că inovații în domeniul ăsta, ci the best of the best! Dacă până și în benzinării găsești WCuri cu capace de unică folosință, atunci în spital mă așteptam să văd WCuri ce se dezinfectează singure după fiecare utilizare.

Așternuturile? La hotelurile de trei stele ți le schimbă o dată la câteva zile. La spital, te întreabă dacă e cumva pătat de sânge, că deh, branulele mai scapă și ele și de abia după ți se schimbă cearșaful.
Nu mai zic că infirmierele se chinuiau cu mopuri rupte și cârpe tocite de ani buni și că la baie nu exista hârtie igienică și săpun.

O “recenzie” a Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, la colegul Acsel.

2 thoughts on “Minunatele aventuri ale bloggerului prin spital

  1. Am petrecut 3 zile intr-un spital din Cehia. Nu aveam marel ucru asa ca nu venea decat sa-mi ia temperatura si inca cativa indicatori. Aveam in schimb un pansament la genunchi (dupa o intalnire de gradul 3 intrer masina si un copac pe marginea autostrazii, eu am avut doar genunchii juliti). Nu zic ca nu mi-au facut radiografii la genunchi. Dar timp de 3 zile nu a venit nimeni sa-mi schimbe pansamentul ala de la genunchi. Asa ca a 4-a zi cand am ajuns acasa si l-am schimbat la baie, am plans de durere de am crezut ca nasc. Dar macar schimbau cearsafurile dupa fiecare pacient.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.