Marea diferenţă dintre Facebook şi Google+

Google+ te lasă să-ţi ştergi contul. Bine, în teorie la fel şi Facebook, însă cică e doar aşa, de faţadă, că oricum îţi ţine toate datele, pozele etc. pe servere pentru întotdeauna, iar în alea 2 săptămâni, cât durează până-ţi şterge contul – ca şi cum cineva ar şterge manual conturile şi ar fi mii de cereri pe zi – nu trebuie să accesezi nici măcar un site care întâmplător are buton de Like, că se anulează cererea. Cu alte cuvinte, dacă ai hotărât că Facebook nu mai e pentru tine şi faci cerere de ştergere, însă tocmai citeşti acest post, cererea a cam fost anulată.

6 thoughts on “Marea diferenţă dintre Facebook şi Google+

 1. Şi crezi că Google e atât de onest şi sincer? :D Fii sigur că şi ei îţi memorează undeva acolo în spate toate datele. Nu ar accepta niciodată să piardă informaţiii despre tine :D

 2. looooooool, p-asta n-o stiam

  deci fac cerere de anulare si stau in casa legata de calorifer fara net?

  la faza cu google +1 nu cred o iota . astia sunt mai smenari decat feisbuc

 3. Nu cred ca e adevarata partea cu reactivarea contului daca intri pe pagini care au butonul de like. Eu am facut cere de stergere a contului si am intrat in continuare pe bloguri iar dupa 2 saptamani mi l-au sters.

 4. A si mai este o diferenta intre google+ si facebook, google+ nu ma lasa sa-mi fac cont, daca nu sunt logat imi apare sign in, dupa ce imi introduc datele contului ma anunta ca e in limited field trial.

 5. Chiar dacă după ce faci cererea de ştergere a contului ştergi şi cookies/cache? Cum mai ştie FB cine eşti fără să faci login?

  Dă şi tu un link unde scrie în clar că tot ce trebuie este să vizitezi o pagină cu buton de Like.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.