Cum să păcălim sistemul?

esti beton ai un like de la mine , astept urmatorul tutorial de la tine cum sa bei de revelion pana aproape de coma…si sa iasa 0 la fiola :D

Cum păcălim sistemul, asta e întrebarea. Nu ştiu dacă în toată lumea civilizată e aşa, însă românilor le place să păcălească sistemul. “Da, îţi dau 15 milioane în mână, da’ pe cartea de muncă-ţi trec 900 de lei, că de ce să dau bani la hoţii ăia?”, “dă-le-n căcat de cauciuce de iarnă, numa’ să ia ăştia bani de la noi” sau “cu sau fără factură?” sunt expresii uzuale româneşti.

Citatul de la începutul articolului este de la tutorialul de băut ţuică precum un şef al lui Gaben. Da, posibil să fie doar o glumă, însă e o glumă teribil de proastă, care apelează la dorinţa lăuntrică a românului de a se afla în situaţia de a avea atât penisul în fund, cât şi sufletul în rai, de a zice “fuck the police” (sau, mă rog, mult-mai-neaoşele diverse versuri de la BUG Mafia), de a arăta că el e mai deştept ca nişte reguli care sunt făcute doar ca să mă enerveze pe mine, cel mai şcolit dintre pământeni. În şcoala vieţii şi a străzii, parol.

Şi ce mă deranjează, de fapt, nu e că el, comentariul, există. Întotdeauna vor exista glume proaste şi, mai ales, comentarii de căcat pe YouTube. Ce mă întristează şi mă sperie e că e cel mai votat comentariu de la clipul ăla. Doar în minutele în care am scris articolul ăsta a mai primit trei degeţele-n sus. Şi asta în condiţiile în care comentarii precum cele de mai jos, care-s 100% la subiectul clipului, sunt interesante şi informative (şi scrise corect aproape integral) rămân uitate în negura timpului.

Românii sunt deştepţi.

5 thoughts on “Cum să păcălim sistemul?

 1. Da!
  Romanii [(noi)(adica si vechi si noi)(mai exact cum zicea in armonie decretul din regie ,,romanii aci de fata si viitori”)] sunt… beutori !

  Dar si la baut si la trezire romanul are o smecherie, sa faca orice erezie.

  Dau!
  Pt. romanasu smecheras!

 2. Dar dau (adica beau)mumai
  pentru romanasu de la sat si/ sau de la oras care este smecheras fara a fi trufas, codas si/ sau nesimtitor (adica de luat pe faras).

  Nu e viata fara greata…

 3. Cum romanul e destept ( de unde vorba mintea romanului de pe urma inseamna ca totusi o are) si modest cu pumnu-n piept, cade jos o intrebare ocolitoare ca scarpinatul pe din dos : Sa pacalesti sistemul, e frumos ?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.