Alegeri

Există momente în viaţă în care trebuie să iei decizii. Momente în care trebuie să alegi cea mai bună unealtă pentru a duce la bun sfârşit o anume acţiune. De exemplu, te întrebi ce fel de computer îţi trebuie ca să te joci Crysis, iei o decizie şi îl cumperi. Poţi fi mulţumit sau nu, însă există posibilitatea să zici “da dom’le, ăsta e cel mai bun computer pe care îl puteam cumpăra pe care să mă joc Crysis”. La fel cu aproape orice: telefoane, pâine, post de radio, iarbă, gagici, vin, hârtie de imprimantă, câine etc – există posibilitatea să zici “da, asta e cea mai bună […] pe care o puteam alege” sau “nu, asta nu e cea mai bună […] pe care o puteam alege”. Logic.

Nu văd, însă, cum ar putea cineva, oricine, ajunge la concluzia că “da, asta e cea mai bună maşină pe care o puteam alege pentru a căra lemne”, când vine vorba de cea de mai jos:

Sau o fi cărând lemnele cu ea doar aşa, la modul ironic, ca – de exemplu – ochelarii de soare în interiorul cluburilor?

3 thoughts on “Alegeri

  1. Mah Ovi, sa sti ca ochelarii de soare in club fac oarecum referire la partea “ecologica” din enumerarea de mai sus.
    Da eu tot nu inteleg de ce asa de repede pui la indoiala continutul cartii bazandu-te pe imaginea copertii…
    P.S.: poate o sa ai ocazia sa il vezi si pe Cocoana carand lemne, cine stie?!?!

  2. Ochelarii nu fac referire la partea ecologica, mai degraba la partea chimica care nu e enumerata mai sus :))

  3. Hai sa privim si din alt punct de vedere. Legat de poza din articol, poate respectiva masina a fost cea mai practica si mai la indemana varianta de a cara lemnele in momentul in care dude-ul a trebuit sa aleaga.
    P.S. Cunosc personal cazuri de oameni care au carat cu microbuze pana in 3.5t pamant, moloz, pietris, lemne si alte magarii.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.