Visul Imaginaţiei – o, ce vis ciudat!

În Târgu Jiu (plus Petroşani, Reşiţa şi probabil şi alte oraşe) există cel puţin un magazin numit Visul Imaginaţiei care, conform site-ului lor, sunt “în afaceri cu haine second hand aduse din Germania” încă din 1992. Să trăiască, la mai mare. Ei, ce e interesant la magazinul ăsta e felul în care-şi stabilesc preţurile.

Îmi povesteşte Corina cum că, atunci când se bagă marfă dăn Jermania, ţoalele se dau cu, de exemplu, 15 lei. Ce nu se dă în prima zi, a doua zi se reduce la 10. Ce nu se dă cu 10, se reduce la 8, apoi la 6, 5, 3, 2 şi, într-un final, la 1 leu. Un model de business de succes, mă gândesc, că în ultima zi dă buluc toată lumea la şlapi şi bermude cu un leu.

Ei, partea cea mai interesantă, însă, nu e neapărat că dau haine second hand aproape gratis, ci că, în ziua în care se dau la un leu, atenţie, nu ai voie să le probezi! Trebuie să le alegi aşa, după ochi, ce atâtea mofturi frate, nu-ţi ajunge că le iei aproape moca, ce-ţi mai trebuie să-ţi fie şi bune? Că doar nici calul de dar nu se caută la dinţi, nu? :)

11 thoughts on “Visul Imaginaţiei – o, ce vis ciudat!

 1. Mda, cunosc magazinul din Targu Jiu pentru ca a lucrat o amica acolo. Numele e paradoxal, magazinul arata mai mult decat trist din exterior, trebuie sa stai prea bine cu imaginatia ca sa visezi asa ceva :)

 2. frate faceti si voi ce a facut patronul magazinelor astea si atunci comentati sunteti niste… sa nu mai comentez ce

 3. sunt clienta fidela a magazinului d-voastra,sunt din jud.BUZAU .imi plac foarte mult magazinele voastre, mai ales cele doua din orasul nostru.daca pe parcurs apare vreun loc de angajare la magazin in jud.buzau as dori si eu sa lucrez pentru d-voastra.

 4. Monica, niciunde în articol sau pe blogul ăsta, în general, nu e sugerat că pagina pe care tocmai ai lăsat un comentariu ar avea orice legătură cu lanţul de magazine.

 5. La unul din magazinele din Buzau cand sunt zile de reduceri dispar anumite produse care ar merita cumparate cu pret redus ca sa reapara lunea urmatoare cu pret intreg. Cele doua domnisoare fac si remarci malitioase la adresa unor clienti abia iesiti din magazin in prezenta clientilor ramasi in magazin. Ca sa nu mai vorbesc de atitudinea total neprofesionala si anticomerciala de a se relationa cu clientii intr-o maniera zeflemitoare si de superioritate dispretuitoare.Pacat ca nu inteleg ca sunt in slujba clientului si ca traiesc de pe urme incasarilor si o activitate comerciala publica nu este un domeniu boieresc.

  1. Depinde de oras. Aici, in Iasi, doamnele sunt foarte de treaba, prietenoase si dragute. Mai mare dragul sa intri in magazine. Cat despre produsele scoase, e adevarat, dar asta nu tine de vanzatoare, ci de patron. El le spune sa retraga n produse si ele le aleg in functie de care li se par mai bune, zic eu.

   http://www.bcbluncailvei.home.ro/muribund.htm – Un articol superb. Care vor fi ultimele tale cuvinte?

 6. Sincer, eu regret dupa acest magazin.Chiar a fost si in orasul meu Mioveni -Arges si lumea ii duce lipsa.Au fost haine pentru toate buzunarele si de buna calitate.

 7. pacat ca nu mai aduce sortimente diverse de imbracaminte ca pe vremuri.locuiesc in campina prahova si frecventam astfel de chilipiruri.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.