Ce ştim până acum despre The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises va fi următorul (şi sper că ultimul) film din seria Batman a lui Christopher Nolan. Va fi lansat în vara lui 2012 şi este unul dintre cele mai anticipate filme de anul viitor (sau, în cazul meu, chiar cel mai anticipat). Acţiunea va avea loc la 8 ani după cea din The Dark Knight.

Vă prezint, în cele ce urmează, informaţii la cald despre linia narativă a filmului, însoţită de fotografii de pe platoul de filmare, culese de pe diverse site-uri de bârfe şi spoilere:

Filmul începe ca o poveste de dragoste între Batman şi Bane – lucru, de altfel, logic, în condiţiile în care se ştie clar din revistele Batman că Bane e cel care “rupe spatele Liliacului”, în limba originală “breaks the Bat’s back”. Aluzia fină la Brokeback Mountain (“Muntele Spatelui Rupt”) e evidentă, la fel şi povestea de dragoste a celor două personaje.

Ca dovadă a acestui fapt stă şi imaginea următoare, reprezentând unul dintre detectivii prezenţi în film, culegând indicii de la una dintre scenele crimei – o pereche de chiloti aparţinând lui Robin, fostul partener al lui Batman, ucis din pasiune şi gelozie de Bane.

Joseph Gordon Levitt, starul din 500 Days of Summer şi unul din co-starurile din Inception, joacă în rolul poliţistului John “Blake” Poppins, nepotul lui Mary Poppins.

Ca ştiri de ultimă oră, se pare că Warner Bros. au ajuns la o înţelegere cu DreamWorks şi cu Disney, integrând în acest film şi următoarele versiuni ale filmelor Transformers şi Tron:

Altfel, sper c-aţi văzut deja teaser-ul filmului:
httpvh://www.youtube.com/watch?v=q-Sktgm0aD8

6 thoughts on “Ce ştim până acum despre The Dark Knight Rises

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.