Zilele astea, în Timişoara

Zilele astea, în Timişoara se întâmplă parcă TOT. Multe evenimente mişto, la care însă nu voi participa, fiind plecat în scopuri de business and pleasure la Alba Iulia, la festivalul de folk Ziua de Mâine. În ordinea numerelor de pe calendar:

 • Azi, 8 noiembrie, e meci de baschet între BC Timişoara şi Torus Skopje (Macedonia). La sala Constantin Jude (Olimpia), de la ora 18, intrarea (probabil) gratuită.
 • Miercuri, 9 noiembrie, 2parale aduce la Timişoara workshop-ul de afiliere. Vor vorbi Dorin Boerescu şi reprezentanţi ai StarShiners şi 3 Suisses. În 700 Coffee & Lounge De la ora 18:30, intrarea nu costă, însă va trebui rezervat un loc aici.
 • Joi, 10 noiembrie, vin Celelalte Cuvinte în Timişoara, în cadrul turneului lor naţional aniversar “După 30 de ani”. În Setup, de la ora 21, intrarea costă 20 de lei.
 • Vineri, 11 noiembrie, are loc 11even, eveniment cu o grămadă de speakeri, desfăşurat simultan în 11 oraşe (la noi vorbesc, printre alţii, Mariana Petersel, Toma Coconea, Cătălin Vasii, Andrei Jecza şi Maria Grapini). Are loc la liceul de balerini Ion Vidu, de la ora 16, înscrierile costă 11 euro standard sau 111 lei, cu acces la cocktail-ul de după eveniment.
 • Tot vineri, 11 noiembrie, Timishort’s Night out, unde vor fi proiectate scurt-metraje câştigătoare ale ediţiei Timishort din primăvară + concerte Persona şi Robin and The Backstabbers. În Setup, de la ora 21, intrarea costă 15 lei.
 • Sâmbătă, 12 noiembrie, concert Travka, în deschidere cântând Officially Grasshoppers, care nu ştiu cine-s. În DAOS, de la ora 22, intrarea costă 15 lei.
 • Tot sâmbătă, 12 noiembrie, Toulouse Lautrec îşi lansează albumul “Heroes”. În Setup, de la ora 21, intrarea costă 10 lei.

7 thoughts on “Zilele astea, în Timişoara

 1. Da, e o nebunie generala. Ca sa nu mai zic ca sunt chemat la ziua unui prieten in aceeasi zi cand tre sa merg la un party de 13 ani cu colegii de liceu.

 2. Ai uitat sa treci ce era mai important:
  sâmbătă, 12 noiembrie
  Toulouse Lautrec lansare album “Heroes”, in Setup :))

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.