Turul mărcilor clujene

Weekend-ul următor mi-l voi petrece la Cluj, împreună cu o mână de bloggeri de succes răsunător din toată ţara – se întâmplă Turul Mărcilor Clujene. Sau, pe limba lor tradiţional-ardelenească, Cluj Brands Tour.

E mişto că e sincer. Nu e o plimbare turistică cu elemente sponsorizate (nu că ar fi ceva în neregulă cu alea, să nu ne înţelegem greşit), ci e, de la bun început, centrată asupra brandurilor implicate. E, din primul moment, recunoscută ca o vizitare a unor mărci naţionale cu sediul în Cluj, fără să se ascundă după deget. Banca Transilvania, Napolact, Vitacom, Farmec, Jolidon, Ursus şi Trilulilu.

E mişto că o să fie în Cluj. Io mi-am tot exprimat dragostea faţă de oraşul ăsta cu fiecare ocazie cu care am fost acolo. Şi e mişto că ne cazăm la Best Western Fusion, unde-am stat şi astă-iarnă, când ne-am WWW şi SMS. Că data trecută îi furasem primăria hotelului lui Cosmin Tudoran, iar de data asta sunt pregătit să o preiau de la Marian :D

E mişto că e din nou o ocazie “oficială” de a servi un suc de drojdie cu o grămadă de oameni mişto. Nu că n-am putea să o facem şi cu alte ocazii (şi nu că n-o facem cât de des posibil – însă responsabil, trololo), da’ din când în când e mişto să ai şi o scuză. Să nu zică haterii că suntem prea cheflii.

Şi o să fie mişto.

Turul se poate urmări şi pe pagina oficială de Facebook, sau pe Twitter, #clujbrandstour.

Cluj Brands Tour este un eveniment organizat cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca şi al partenerilor Best Western Plus Fusion Hotel, Autonom, Ludwig Bavarian Bierhaus, Starbucks şi Webfactor

4 thoughts on “Turul mărcilor clujene

  1. Clujana, marca de incaltari mai ezicsta, sau a sucombat? Intrebare mai ales pentru clujeni. Si cei adoptati pot participa:)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.