Telefonul de la miezul nopţii

Fiind la Alba weekend-ul ăsta, un singur lucru regret: că am ratat lansarea cea cu fast a iPhone 4S de la magazinul Vodafone din Timişoara. În Alba Iulia, din păcate, nu s-a lansat nimic aseară. Nici măcar un 3GS, ceva :)

Călare pe Twitter toată noaptea, însă, am prins tot ce s-a întâmplat în alte oraşe, îndeosebi în Bucureşti şi Cluj. Marile puncte de interes ale nopţii ce a trecut sunt cam astea:

  • Primele 4S-uri din ţară au fost cumpărate chiar la ora 00:00. De atunci sunt disponibile şi pe stoc în magazinele Vodafone din ţară şi online.
  • S-au câştigat vouchere de câte 1000 de euro cu care nu pot decât să presupun că s-au cumpărat iPhone-uri chiar la faţa locului. Bloggerii mari şi mici pot câştiga şi ei un voucher, prin Blogal Initiative.
  • Bloggerii au avut, cel puţin în Bucureşti, zonă dedicată lor.
  • Atracţia şi distracţia serii a fost, fără îndoială, Siri.
  • Dacă tot s-a strâns lumea ca la moaşte, telefonul a fost şi pupat ca moaştele :)

Altfel, cei care n-au fost la lansare şi au preferat să aştepte apocalipsa de azi pot cumpăra telefonul direct de la Vodafone. Cei care aţi fost şi în Timişoara, la lansare, ce-mi puteţi zice?

One thought on “Telefonul de la miezul nopţii

  1. Mi-a dat o fata de la Vodafone un pliant pe strada si m-a invitat la lansare. Am intrebat-o care e faza cu lansarea, de ce noaptea? Mi-a zis ca Vodafone vinde intre anumite ore…
    Nu m-am dus, am fost in Scotish si-am baut o Guiness black care avea gust de apa plata!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.