M-am însurat puţin

M-a luat prin învăluire, după a patra bere: hai la capelă, să ne căsătorim. Cum eram la a cincea, după o vreme de stat la coadă, la a şasea deja eram în faţa altarului. De undeva, din dreapta noastră, Norzeatic bubuia în boxe Decalogul, o rimă de cristal de pe vremea când lui Methadon 3000, când Vexxatu şi DJ Sleek o ardeau pe la Tele7abc. Pe la jumătatea concertului, Norzeatic s-a plâns că publicul nu conectează cu el. Da’ aşa, la mişto, ca să facă o introducere şucară pentru fetele urcate în cuşti şi pentru băieţii cu muşchi care făceau o atmosferă incendiară.

Atmosferă incendiară, într-adevăr

Cum nu m-a lăsat să fac poze la gagici, singura şansă a mea a fost să-mi fac o poză cu ea şi să intre ca din greşeală o cuşcă în poză. Glumesc, desigur.

Ne-a întrebat cum ne cheamă. Ovidiu şi Corina, zicem. Ne semnează certificatul, ne trece martorele pe el, ne leagă cu cătuşe şi ne trimite să ne vedem de noaptea nunţii.

Care noapte a nunţii a continuat tot în hală, căci ne aflam la Desperados Party. Cu ROA, mai exact, care-au făcut scandal scandalos, în faţa scenei fiind o mare de mâini ridicate şi de urlete, de nimeni nici măcar n-a mai băgat în seamă fetele din cuşcă şi băieţii cu focul. Ceea ce m-a bucurat, într-un fel, că am fost şi eu destul de sălbatic cât să mă bag într-o cuşcă. Nu m-a lăsat nimeni să mă dezbrac, însă, că cică “n-ai tu curu’ gagicilor”. Mai trei beri şi le arătam eu lor.

Altfel:

Mi-am făcut poză cu şopârla

Coadă la măritiş

Maşina asta era pregătită să treacă printr-un zid. Aşa că am fost pe fază când a pornit şi…

…am fost cu o fracţiune de secundă mai rapid decât ea. *that’s what she said*

Gagica Desperados-housewifa şi-a tatuat temporar o şopârlă pe gât; o cheamă Şopârlache şi se pronunţă franţuzeşte, Şopârlaş.

It went okay

În rest, mai multe poze de aseară cu flăcări, gagici, şerpi şi formaţii găsiţi pe pagina oficială de Facebook a Desperados România.

7 thoughts on “M-am însurat puţin

  1. Putin dar bine..de tot.
    Se practica furatul pe acolo?
    Unde este locatia asta? Banui ca nu o fi in Iasi ca as fi aflat de ea. Acu stau si intreb , daca sunt “maritat” odata , mai accepta sa ma mai “iau” a doua oara?

  2. This is very interesting, You are a rather experienced tumblr. I’ve got signed up with your current give food to and appear toward seeking the rest of ones excellent write-up. At the same time, I’ve discussed your web blog during my social networking sites!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.