La mulţi ani, Şmen!

Vineri am sărbătorit 1 an de când Şmen a scos capul în lume – şi cum puteam sărbători mai bine treaba asta decât prin bere. Multă, multă, minunată bere. Care bere a fost băută dintr-un recipient special, denumit beer-bong, care are două mari calităţi: prima e că e awesome, al doilea e că e cel mai mare beer-bong care să nu fie în aer liber (sau, cine ştie?) din România.

Ceea ce înseamnă că, momentan, deţinem recordul. E pe bune, căci – formal sau nu – a fost omologat şi avem şi o cupă care să dovedească asta. Pe care, dacă o vreţi, o puteţi avea.

Ca parte a echipei Şmen, mulţam tuturor care au făcut posibilă această aniversare (în primul rând celor care au un cont pe site). Mulţumesc celor care au relatat petrecerea de aniversare, anume Sebi, Denisa, Alex, Blogu, Mihai şi Cosmin. Şi, nu în ultimul rând, mulţam celor care au fost alături de noi vineri în Little Pub.

Cât despre care încă nu sunt şmembri, vă invit să vă faceţi un cont pe Şmen (e simplu, merge şi cu contul de Facebook) şi să începeţi să descoperiţi conţinut mişto!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.