Invitaţie specială pentru bloggeri

La PRbeta, adică prima conferinţă regională de PR 2.0 – practic o conferinţă despre comunicare, însă adusă la zi, în anul 2011. O conferinţă în care se vor completa unii pe alţii specialişti în comunicare online, fie că sunt PR-işti, bloggeri sau jurnalişti. Va avea loc în 12 mai 2011, iar lista completă a “şpikerilor” o găsiţi aici. Vă interesează, în mod clar, dacă activaţi în vreo ramură a comunicării, fie că sunteţi studenţi, aţi terminat sau abia urmează să vă alegeţi un drum în viaţă. Preţul unui bilet este de 120 lei până în 10 aprilie şi 150 după, iar pentru studenţi există un număr limitat de bilete cu 75 de lei.

Aici intervin eu. Un blogger doritor şi interesat de conferinţă va primi o invitaţie la eveniment. Condiţiile sunt fix astea: trebuie să fie blogger şi să fie interesat, deci nu doar să vrea să mănânce un pişcot şi să frece mangalu’ pe la Hotel Timişoara, doar pentru că au auzit ei cât de mişto e acolo şi că au wireless.

Aşadar: dacă vreţi o invitaţie la PRbeta, vreau să-mi scrieţi pe blogurile voastre de ce vreţi să ajungeţi acolo (că vreţi să aflaţi ceva nou, că aveţi ceva întrebare specială pentru unul dintre invitaţi, că vreţi să cunoaşteţi pe cineva anume în carne şi oase – nu contează acum, ideea e să argumentaţi cu ce v-ar ajuta pe voi, în viaţa şi/sau cariera voastră, să fiţi prezenţi la PRbeta). Rugămintea organizatorilor este ca, în articolul pe care îl scrieţi, să lăsaţi un link către pagina de speakeri sau pagina de înscrieri. Rugămintea mea este să mă anunţaţi că aţi scris articolul prin orice mijloace – preferabil link, ca să ştim că de pe blogul meu aţi aflat de ocazia asta, însă nu e musai, atâta timp cât menţionaţi treaba asta undeva şi mă anunţaţi cumva (mail, SMS, porumbel călător, whatever).

Voi avea libertatea deplină de a alege bloggerul al cărui articol îmi place mai mult şi de a-l trimite la PRbeta, în 12 mai 2011, la Hotel Timişoara.

One thought on “Invitaţie specială pentru bloggeri

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.