Întredeschis!

Cum unii (poate chiar mai mulţi) dintre voi ştiţi deja, în Timişoara se va deschide un mic pub, care se va chema, absolut surprinzător, Little Pub. Că este copilul de trup şi suflet al meu şi al lui Andrei poate nu ştiaţi, dar aţi aflat acum exact două secunde. Uimiţi? Nici nu mă aşteptam.

Ei, unde vreau să ajung: surpriza nr. 1 este că sunt fericit să vă pot anunţa, odată şi pentru totdeauna, data Marii Deschideri a Porţilor Little Pub. Aceasta este vineri, 8 aprilie 2011, când se va întâmpla evenimentul denumit generic “Grand Opening Party”, la care vă aşteptăm pe toţi, cu mic, cu mare, cu mediu sau puţin peste mediu. Ce anume se va întâmpla, mai anunţ săptămâna viitoare, însă ce e important e că va fi atât de mişto încât o să vă doriţi să daţi timpul înapoi, să puteţi să mai veniţi odată.

Surpriza nr. 2 e următoarea: sâmbăta asta facem să fie bine, pentru cei mai nerăbdători dintre voi. Vom întredeschide uşile barului şi, înainte ca ele să fie deschise de tot, vă invităm la “Almost Open Party” în Little Pub. Cu bere, shoturi şi ce-oţi mai vrea. Practic, veţi lua parte la începutul absolut al istoriei Little Pub, despre care se va vorbi în următoarele decenii ca de nimic altceva.

Se întâmplă pe strada Cuvin, numărul 4, la subsol.

6 thoughts on “Întredeschis!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.