În rest, Roblogfest

Zilele astea, dacă tot m-am dat burghez prin Bucureşti, am făcut o treabă frumoasă şi m-am prezentat la RoBlogFest, după cum am tot ameninţat în ultima vreme. Bine, n-am câştigat premii, dar asta nu m-a împiedicat, practic, să ne simtem bine împreună cu toată floarea cea vestită a bloggerilor din Bucureşti şi chiar din ţară.

Gala, în sinea ei, a fost compusă dintr-un concert OCS (solistul formaţiei e un simpatic, cum ştie el să facă mişto de bloggeri aproape ca un om mare), jumătate de oră în care Craioveanu a recitat nişte nume, toate astea precedate de vreo patru ore de aşteptare, beri moca şi ceva băuturică albastră despre care unii zic că simboliza cerneala, că bloggerii scriu – şi alte gânduri adânci. Alţii zic că a fost spirt Mona îndoit cu apă, adevărul fiind, ca întotdeauna, undeva la mijloc.

Cumva, întâmplător, mai multe pahare şi-au găsit calea în mâinile, inima şi stomacul meu

Premii nu am câştigat, locul 1 la care speram eu fiind ocupat de blogul de maximă importanţă şi popularitate naţională PrinBraşov.com, care şi-a dorit mai mult victoria, Dumnezeu fiind, vineri, evident, braşovean. Eu am luat locul 5, ceea ce înseamnă, practic, că sunt al cincilea cel mai popular blogger din România, nu? Mulţumesc pentru voturi şi susţinere tuturor care au făcut-o. Maxime felicitări TVdece pentru locul al doilea la categoria Blog Colectiv.

Altfel, toate bune:

– am cunoscut nişte oameni noi, bucuria mea specială fiind că am avut, în sfârşit, ocazia să ciocnesc un voucher cu Împăratul Utopiei Balcanice, Vasile, care seamănă foarte tare cu unul dintre personajele benzii desenate “Iisus şi mîţa”; nu vă zic cu care, dar nu cu pisica.

– am fost văzut în compania mai multor bloggeri cu vechime şi greutate (mă rog, relativ, că Arhi a lipsit), dar nu destul cât să apar şi prin poze sau să-mi dispară ceasul de la mână.

– am aflat că Silver Church e ceea ce mai demult era cunoscut ca “La Preoteasa”, locul unde Sarmalele Reci au văzut o fată, au plăcut-o şi ar fi vrut.

– tot la Silver Church am aflat că, la fel cum nu tot ce zboară se mănâncă, nu tot ce arată a pisoar trebuie folosit ca pisoar.

Oh…

– clubul nu a prea lăsat minorii să intre (după cum se şi anticipa, de altfel). Zic “nu prea” pentru că unii au intrat (puştiul ăsta, de exemplu, care e mult mai înalt decât mă aşteptam), alţii nu (puştiul ăsta, venit singur din Sighişoara).

– hot-dogii sunt foarte ieftini în Bucureşti, dar ăsta e subiect de alt articol.

A++, mi-a plăcut, mai vin.

9 thoughts on “În rest, Roblogfest

  1. Asta pentru că am şi făcut şmenuri. Te-am căutat în seara aia maestre, vroiam să-ţi dau o bere sau măcar un bon ;) Şi, no, probabil că ar fi meritat să câştigi la “Cel mai popular”, dar ce contează o titulatură de-asta. Dragostea sinceră e cea care merită să fie preţuită nu nişte medalii şi onoruri.

  2. @Eftimie: trebuia să te uiţi în faţa scenei, io eram ăla mic, cu pălărie, înconjurat de dezamăgire. :))

    @Mihaisme: eu SUNT trollface!

  3. Ieşti un scumpicel Sîrbule şi voi veni cît pot de repede la Timişoara să-mi arăţi cum stă treaba cu halberele acolo în Vest.

  4. pss, pss, am aflat pe surse ca ai luat premiul pentru sustinere. Cica tu si Tudor ati fost singurii bloggeri sustinuti de tac’su. Io zic ca ati luat premiul cel mare. :)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.