Disperăm?

Întotdeauna am fost adeptul atitudinii “chill”. “Nu dispera” sau “nu te panica”, ziceam. Şi-i bine uneori – nu pot nega beneficiile cumpătării şi a calmului în luarea unei decizii.

Totul până la distracţie, însă. Când e vorba de un chef, un party, o chermeză, ceva, se schimbă treaba. Din copil cuminte devin “bestie” neîmblânzită, spre supărarea gagicii-mi. Asta e, nimeni nu e perfect :)

Joi, timişorenii sunt invitaţi în mod oficial să devină desperados, în cadrul a ceea ce se preconizează a fi cea mai sălbatică petrecere a anului: Desperados Party! Se ţine la Halele Fructus şi începe de la ora 22, în data de 6 octombrie, şi o să fie o nebunie: tatuaje şi live graffiti, hostese poliţiste, dansatoare în cuşti, fakiri, şerpi şi iguane, wall of fame şi chiar o capelă a căsătoriilor. Iar muzica va fi live, asigurată de Norzeatic & Khidja, R.O.A si DJ Ursula 1000 (UK).

Cum obţii o invitaţie pentru party? În două feluri:

1. Pe pagina de Facebook Desperados se pot obţine invitaţii de două persoane. Pentru asta trebuie să intri pe aplicaţia specială Desperados şi să încarci o poză de la un party pe bune, oriunde ar fi el. La munte, la mare, în club, la soare, la tuşa Aniko la bloc (când era plecată de acasă, săraca, şi n-a ştiut ce-a lovit-o când s-a întors), la bungee, cu ski-jet-urile, cu snowboard-ul – orice care să arate cât de desperados sunteţi şi cât de “anti-chill” vă puteţi distra. Câştigătorii se anunţă pe pagina de Facebook, câştigătorii trebuind să-şi confirme datele personale.

2. Invitaţii VIP pentru cel mai wild trib! Pentru astea trebuie să intri pe site, să-ţi faci un trib de maxim 10 prieteni, să încărcaţi cele mai sălbatice poze pe care le aveţi şi să vă invitaţi prietenii să le voteze. De asemenea, pe pagina de Facebook găsiţi coduri care vă pot aduce puncte în cont, aducându-vă mai aproape de premiu. Care e ăla? Transport la party într-o maşină Desperados, cazare şi bere Desperados gratis. Plus, triburile câştigătoare de la fiecare party se vor duela pentru premii epice, la al 9-lea party, din Bucureşti.

Personal, sunt absolut sigur că trupa din Cluj, care-a făcut-o lată la party-ul Desperados de acolo a fost un concurent puternic pentru ce va fi să fie aici. Însă, după cum doar Barney ştie s-o zică, challenge accepted. Nu am nici cea mai mică urmă de îndoială că triburile timişorene vor fi cele mai sălbatice dintre toate şi că vom da clasă la distracţie întregii ţări.

Mă voi asigura personal de acest lucru :D

One thought on “Disperăm?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.