Cine merge la finală?

Săptămâna trecută ceream sloganuri de susţinere a echipei timişorene de rugby în marea finală de sâmbătă, de la Alba Iulia. Azi sunt pregătit să dezvălui cine sunt cei trei fani care vor merge din partea mea la Alba, să fluture un banner şi să vadă cum Timişoara va câştiga!

Aceştia sunt… *tobe*… Oiţa Fantastică, Bogdan şi Costel, iar banner-ul meu va avea scris pe el sloganul câştigător: “Timişoara, hai cu noi/să-i lăsăm pe locul doi”. Câştigători, aşteptaţi un e-mail de la mine curând :)

Restul, nu uitaţi: sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 13, are loc la Alba Iulia (pe stadionul Cetate) finala Cupa României la Rubgy “Roșia Montană Gold Corporation” în care se vor bate pe balonul oval echipele Timişoarei şi a Băii Mari. Iar Timişoara – nu-i aşa? – va câştiga like a boss, nu încape îndoială. Până şi competiţia pe Facebook o câştigăm. Iar dacă încă n-aţi susţinut echipa timişoreană, fugiţi de daţi cu click-ul.

De asemenea, nu uitaţi că la meci, unde intrarea este absolut liberă, fiecare participant din public primeşte un talon de tombolă cu care poate câştiga iPhone-uri 4S, mingi de rugby, treninguri şi tricouri.

Aşadar, Timişoara, hai cu noi! Să-i lăsăm pe locul doi :D

5 thoughts on “Cine merge la finală?

  1. Datorită faptului că părinţii mei, studenţi în Timişoara prin anii ’50, au avut şi colegi rugby-işti, mi-au explicat jocul la primele meciuri televizate şi l-am îndrăgit. Pentru că sesizasem că e mai fair-play decât multe alte jocuri.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.