Cadouri bărbăteşti

Se apropie cu paşi repejori ziua de 5 mai, zi care a fost decretată acum câţiva ani ca fiind Ziua Bărbatului. Şi, ca orice zi a cuiva, logic e ca sărbătoriţii să fie asaltaţi – se aude, gagico? :) – cu cadouri.

Ce îşi doresc, însă, bărbaţii să primească de ziua lor? Conform răspunsurilor acestora, chestiuni bărbăteşti, ceea ce e şi de aşteptat: gadget-uri, sporturi extreme, maşini tari, distracţie cu prietenii şi, anticipabil, bere, bere şi iar bere. Bine, şi ocazionalele “o vacanţă liniştită cu nevasta”, da’ asta aşa, că probabil era şi ea în spatele lor şi se uita urât la ei. În fine, nu e treaba mea.

Dar oare eu ce mi-aş dori? Am să vă dau 20 de secunde de răgaz ca să vă scoateţi carneţelele şi să vă luaţi notiţe.

Gata?

Bun, deci: eu sunt omul berii şi a gadget-urilor. De pescuit nu pescuiesc, dar asta nu înseamnă că nu apreciez adevărata valoare a câtorva beri reci, împreună cu prietenii (eventual însoţite şi de un grătar enorm, de porc, bine făcut). De condus conduc mai rar (poate şi din cauza acelor beri, că-s om responsabil şi las maşina acasă), însă niciodată nu voi putea refuza ultimul gadget apărut pe piaţă (de exemplu, în momentul de faţă, nu-mi doresc nimic mai mult decât un HTC Desire S).

Voi, bărbaţi care mă citiţi, ce cadouri aţi vrea să primiţi, într-o lume perfectă, de Ziua Bărbatului?

12 thoughts on “Cadouri bărbăteşti

  1. Stau de 5 min sa ma gandesc ce mi-as dori si nu imi vine nimic in cap. Chiar nu cred ca am vreo dorinta arzatoare momentan. In caz ca imi vine ceva in cap o sa le scriu celor de la Bergenbier.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.