Bărbat zi şi noapte

Numai azi nu-i 5 mai, motiv pentru care sunt tare curios ce mi-a pregătit mândra cu ocazia Zilei Bărbatului – în caz de pană de idei, vreau să sugerez (atât doar, să sugerez, nimic mai mult, hehe) că echivalentul bărbătesc pentru flori este berea, iar echivalentul bărbătesc pentru ciocolată e carnea de porc. Numa’ zic.

Până să aflu, însă, ce mi-a pregătit mândra de Ziua Bărbatului, am aflat de petrecerile din 5 mai, dedicate nouă, în 17 oraşe din ţară! În Timişoara, de exemplu, se ţine în No Name şi cântă Maria Radu & Band, iar la Bucureşti se ţine în Parcul Copilului şi cântă Paraziţii, Cargo, Taxi, Anna Lesko şi Delia. Şi mi-a şoptit o zână cum c-ar fi vorba, pe lângă muzică, şi de diverse jocuri, cadouri şi surprize!

Iar pentru că bărbatul e şi pasăre de noapte, se zvoneşte prin târg cum că, joi, va exista şi o Noapte a Bărbatului :D

Nu aş putea să vă zic prea multe despre asta, însă ce pot să suflu este că e un alt cadou pentru bărbaţi, care începe la ora 22.00 pe www.ziuabarbatului.ro şi le va da de lucru bărbaţilor până dimineaţă! Iar cadourile Nopţii vor avea legătură cu fotbalul, jocuri pentru bărbaţi şi nişte surprize live pe care nu putem să le ratăm!

Numărătoarea inversă fiind începută, ne vedem în 5 mai şi sărbătorim, bărbaţi din toată România!

4 thoughts on “Bărbat zi şi noapte

  1. Nu inteleg ce e cu discriminarea asta… Adica femeile au show-uri de streap-tease de ziua lor si sarmanii de voi au parte de concerte… majoritatea cu SOLISTI??? :P

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.