Am venit, am venit, Toamna!

Scuzati lipsa diacriticelor, insa iPadurile primite spaga nu sunt localizate in romana…

Aseara, intr-o minunata seara de vineri seara, a fost prima seara dintre toate serile festivalului. Aseara, deci. Am ajuns la tanc pentru a prinde inserarea si inceputul festivalului Toamna Oradeana, unde badge-ul de “all access” mi-a permis accesul… peste tot, in special in fata scenei, unde de abia am asteptat sa ajung, ca sa fac poze. Sunt sigur ca daca nu mi-as fi uitat aparatul foto la Timisoara, pozele ar fi iesit chiar mult mai faine decat cele pe care nu le-am facut, din lipsa unui aparat foto. Ma rog, a facut cel putin Laurentiu poze de sa ne saturam.

Fiind primul weekend, a inceput timid, cu vreo 2000 de oameni in public, insa misto tare – formatii de dans locale, un pusti de vreo 9 ani care canta ceva pop (imi imaginez cum ar fi fost sa am eu 9 ani si sa am in fata 2000 de oameni care sa ma aplaude si sa danseze in fata mea) si doua gagici cu voci absolut speciale. Iar azi ne asteapta tratament si mai misto.

Regretul meu cel mai mare e ca nu pot fi aici luni: canta Emeric Imre. Insa voi fi aici weekendul urmator, cand va fi Targul Palincarilor, si weekendul de dupa el, cand o sa fie concerte misto (Suie Paparude, Trupa Veche, Zdob si Zdub etc). Ca-i aproape de Timisoara, trenul are aer conditionat si oradenii-s mai ospitalieri decat niste oameni din alta parte care nu sunt atat de ospitalieri. Gen.

3 thoughts on “Am venit, am venit, Toamna!

  1. Ba au și diacritice, doar că trebuie activată limba română din Settings, după care apăsat mai lung pe tastele s, t și a pentru a vedea variantele alternative de scriere.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.