Nu înţeleg apartamentele noi

Nu pricep deloc logica apartamentelor de 70-80 de metri pătraţi, dar cu două camere cu tot cu bucătăria. Un dormitor + sufrageria care e totodată şi bucătărie. Ca-n Familia Bundy, adică.

Nu poţi să faci sarmale sau să prăjeşti un peşte, că-ţi pute sufrageria. Nu poţi să te uiţi la Cireaşa de pe tort sau la Vocea României liniştit, că n-auzi nimic de sfârâitul bacon-ului în tigaie şi de hotă. Mmm, bacon. Nu poţi să ai musafiri fumători şi să-i trimiţi în bucătărie, că automat îţi fumează în sufragerie. Nici măcar nu mai poţi face glume cu “nevastă, cine ţi-a dat voie să ieşi din bucătărie?” când se uită la televizor, pentru că e în acelaşi timp şi în bucătărie şi, tehnic, e corect.

Cine şi când a fost de acord că ar fi mai bine să renunţe la un perete?

7 thoughts on “Nu înţeleg apartamentele noi

  1. asta a fost un motiv pentru care nu mi-am luat anul trecut apartament. nu am gasit separat. daca vrei tu iti face “dezvoltatorul” *!*#@& pe el … nu stiu de unde au luat ideile astea. oricum arhitectul ala UNIC a facut o gramada de bani cu proiectul lui copy / paste ..

  2. Si la o gramada de case e la fel. Stai cu prietenii la un film in living si inca miroase a friptura facuta cu 3 ore in urma :)).

  3. eu asa am si nu as schimba cu nimic. Am hota, functioneaza, am geamuri, functionaza si alea.

    Este mult mai “convivial” sa poti sa vorbesti cu amaratul ala care e in bucatarie, sau sa te uiti la tv, din bucatarie. Si spatiile par mai mari.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.