Care-s Pamelele de astăzi?

Când eram copil şi vorbeam cu alţi copii de gagici, Pamela Anderson era etalonul. Când un băiat voia să descrie dimensiunea sânilor cuiva, zicea că “are nişte ţâţe ca Pamela Anderson”. Când venea vorba de conceptul de bunăciune, tot prin “Pamela Anderson” era exprimat. Ba chiar şi atunci când ne certam cu fetele, tot pe Pamela o băgam la înaintare: “cine te crezi, Pamela Anderson?”

Pamela însemna, practic, totul. Pamela reprezenta sex, deşi nu eram complet siguri ce-i ăla. Reprezenta corpul femeii în general, deşi nu văzusem unul în particular. Şi, culmea, fără să fi văzut vreodată vreo poză cu Pamela, fără să fi auzit vreo poveste ieşită din comun în legătură cu ea. Ăsta da brand recognition. Ba chiar, când în sfârşit am văzut-o, nici n-am fost atât de impresionat – reputaţia ei i-a luat-o mult înainte, cel puţin în mintea mea.

Astăzi, însă, are deja o vârstă şi, deşi încă nu-ţi vine să-i zici “tanti”, nu mai e ce-a fost odată. Cel puţin nu se mai vorbeşte atât de ea, au venit din spate altele tinere. Care o fi, oare, femeia-etalon din minţile băieţilor de azi? Care e numele la care se raportează astăzi sexualitatea încă nedescoperită a puştilor? Numele-poveste, fără o faţă clară, care arată altfel în mintea fiecăruia, însă poate niciodată nu seamănă cu cea adevărată?

4 thoughts on “Care-s Pamelele de astăzi?

  1. Subscriu Tomatei cu scufita. Megan Fox e pentru mine etalon acum, desi nu am vazut-o niciodata. Din cate am inteles ar fi doua, una care joaca in filme si alta care joaca in… filme. Amu, nu stiu sigur care dintre ele a ridicat stacheta, dar a pus-o bine.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.