Cu fotbal timişorean

Să mai ziceţi că nu susţin sportul. Astăzi propun fanilor Poli Timişoara un mini-concurs organizat de Radio Timişoara şi Primăria Timişoara, la care puteţi câştiga unul din cele trei pachete conținând, fiecare, un tricou inscipționat cu numele orașului, o șapcă marca Radio Timișoara și copia biletului de intrare la primul meci de fotbal care s-a jucat pe actualul teritoriu al României, la Timișoara, în 25 iunie 1899.

Divizia Sport a Radio Timișoara și Primăria Timișoara vă propun un concurs prilejuit de ziua Timișoarei, care se sărbătorește la 3 august. Răspundeți la următoarele trei întrebări și puteți câștiga unul din cele trei premii oferite de www.diviziasport.ro:

  • Cu ce scor a câștigat Politehnica Timișoara finala Cupei României la fotbal din anul 1980, jucată împotriva Stelei București și încheiată după prelungiri?
  • În ce an a cucerit Cupa României echipa masculină de handbal Politehnica Timișoara?
  • Care a fost adversarul echipei masculine de baschet BCM Elba Timișoara în finala Cupei României din 2010, câștigată de gruparea bănățeană?

Răspunsurile dvs. la concursul “Trei pentru Timișoara” sunt așteptate până în data de 3 august inclusiv la adresa de mail diviziasport@gmail.com, alături de primele șapte cifre din codul numeric personal. Câştigătorii vor fi anunţaţi în data de 7 august, în cadrul emisiunii Actualităţi, muzică, sport difuzată pe Radio Timişoara.

2 thoughts on “Cu fotbal timişorean

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.