Creativitatea şi munca sunt răsplătite

Îmi zice ieri Chinezu: “Mă, mâine lansăm prima campanie prin Blogal Initiative – te bagi? E cu concurs”. Zic “Bă, da’ merită? Că sunt în public la Miss Recaş 2011, tocmai defilează o grăsuţă şi urmează să cânte la chitară băiatul ăla din Recaş care a fost în preselecţie la ceva megastar”. Zice “Mă, mă!” – aproape la fel de suav ca Piersic – “e cu bani, mă, şi cu ecrane tangibile”. “Aoleo”, zic, “mă bag”.

Şi-am lăsat la o parte cu greu cele 13 fete dintre care doar una era ieşită de pe băncile liceului, am apăsat pe ici, pe colo, pe ecranul mobilului, şi-am citit mailul “oficial” trimis de însuşi Chinez. Era lung al naibii. Rezumatul lui, însă, ar suna cam aşa: “e o campanie BCR susţinută de Revista Biz; un concurs cu premii de stă mâţa-n coadă; o, tu, bunule Ovi Sîrb, eşti bloggerul pe care îl admir cel mai mult din lumea întreagă (notă: uşoară exagerare, hehe)“.

Carevasăzică, BCR îşi pune încrederea în bloggeri. Când mă uit în jur, la “noua generaţie de bloggeri”, nu îmi dau seama ce a fost în mintea lor, însă sunt sigur că există acolo, la ei în birouri, un om mai deştept ca mine, care a luat decizia asta la modul obiectiv, în cunoştinţă de cauză. Şi sunt sigur că cei mai buni dintre toţi vor ieşi la suprafaţă. Cert e că lansează produsul Refinanţare BCR şi se bazează pe bloggerii români să vină cu cea mai tare idee de promovare a acestuia, cele mai bune 11 (!) fiind premiate sănătos.

Prin sănătos mă refer la premii substanţiale, cel mare fiind de 1500 de euro – pe care îi ia un om, nu se împarte, nu se negociază, nu ne tragem pe dorsal. Cel care va lua premiul al doilea vor fi de fapt doi, ambii primind câte un iPad de 16GB, iar câştigătorul celui de-al treilea loc va trebui să împartă podiumul cu alte şapte persoane, pentru că premiile pentru “medalia de bronz” sunt în număr de 8: smartphone-uri HTC (perfect pentru, de exemplu, Albă ca Zăpada şi cei 7 pitici).

Campania are loc între 6 iunie şi 4 iulie şi e deschisă absolut oricărui român care are un blog – din câte văd în regulament, nu există nicio restricţie la vârsta blogului, frecvenţa postărilor sau nivelul de gramatică stăpânită de blogger (deşi tare sper eu că aceasta din urmă va fi penalizată grav de juriu :D ). Bloggerii care doresc să participe la această campanie sunt rugaţi să trimită înainte de toate un e-mail la contact@blogalinitiative.ro, pentru ca înscrierea lor să fie validată şi să primească detaliile în legătură cu produsul BCR şi regulamentul concursului.

Eu sunt pregătit să particip zilele astea, că premiile-s tentante şi capabil sunt. De asemenea, am să fac pe dracu-n patru să conving şi gagica să participe, că unde-s doi puterea creşte şi, în plus, e mai capabilă ca mine. True story. Întrebarea e: cu câţi dintre voi mă voi bate pe premii? :D

8 thoughts on “Creativitatea şi munca sunt răsplătite

  1. Hehe, şi io tot aşa m-am gândit iniţial “mă, nu mi-ar strica un iPad”. După care m-am gândit mai bine şi am zis “bine, nici 1500 de euro – îmi iau două!”.

  2. Cacat. Pentru iPad nu ma complic. Am auzit ca cu un rinichi iei si mai multe. Io un HTC dinala vreau (care, chiar, de care-s?)

  3. N-aş şti să-ţi zic, că nu am fost informat în direcţia asta, însă dacă ar fi să-mi dau cu presupusul absolut din proprie iniţiativă, aş presupune că ar fi ceva de genul Desire S/HD sau în absolut cel mai rău caz Wildfire S. Da’ numa presupun.

  4. Io am 2 idei:
    – sa isi puna un calculator pe site, sa poata lumea estima ce castig are din refinantarea asta
    – sa scada dobanzile. mie imi creste rata daca ma duc la ei…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.