Caut: armată personală

Mă ştiţi, doar: particip la concursuri. Mă atrag cele la care trebuie să scriu, că mă pricep la asta, şi cele “de popularitate”, la care trebuie să strâng voturi, like-uri şi alte metode de manifestare a dragostei pentru mine :) Dacă pe ultimul l-am pierdut (ştiţi voi, cu telefonul ăla), pe ăsta nu am de gând să-l mai pierd.

Ce câştig? Un ceas cam la fel de scump ca un telefon deştept :) Pe principiul “dacă Andrei poate, poate pot şi eu”, m-am înfipt rapid la concurs şi eu. Ce a trebuit să fac eu: să scriu pe wall-ul Orei de Timiş ce ştiri vreau de la un ziar nou. Le-am zis fix ce scrie aici, iar acum am nevoie de like-urile voastre (unul la pagină şi unul la postare – fără cel de la pagină nu se poate da la postare, aparent), cei mai frumoşi cititori ai celui mai superb blogger din România. Care sunt eu.

Dacă mă aduceţi pe culmi nebănuite, câştig un ceas ca ăsta. Partea mişto e că şi cei care doar votează pot câştiga un ceas Levi’s (nu găsesc link către el, da’ îl puteţi vedea la ei, pe pagina concursului), ca să nu ziceţi că aţi făcut efortul de a-mi dărui două clicuri degeaba, hehe.

Mulţumesc atât fain, cât şi anticipat!

3 thoughts on “Caut: armată personală

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.