Top 5 tradiţii de Apocalipsă

Mai e doar o zi până la Apocalipsa din acest an, prilej de sărbătoare pentru milioane de oameni şi români. Cu această sfântă ocazie, redacţia sîrb.net vă prezintă cele cinci obiceiuri, tradiţii şi superstiţii de Apocalipsă pe care nu trebuie să le rataţi nici anul acesta!

5. Fără bani mărunţi în buzunar!

Se spune că dacă te prinde sfârşitul lumii cu monede în buzunar, ai ghinion de la începutul Apocalipsei şi până la sfârşitul întregii omeniri. Există unele variante ale poveştii care spun că, dacă te prinde Apocalipsa cu bani în buzunar, o să ai ghinion nu doar tu, ci şi cei dragi ţie.

4. În această Apocalipsă se poartă portocaliu!

O binecunoscută zicală tradiţională europeană din munţii Făgăraşului zice să porţi portocaliu până în ultima clipă a vieţii tale. Această zicală este valabilă, bineînţeles, şi în noaptea de Apocalipsă – nu doar pentru că este ultima noapte a vieţii tale, dar şi pentru că este culoarea puterii şi, în momentul în care vei ajunge în iad, vei fi bine primit şi vei avea masă rezervată.

3. La miezul nopţii, cântă cântecul tradiţional al finalului omenirii!

Este vorba, bineînţeles, de cântecul Hot al Innei. În acest cântec, cantautoarea vrea să exprime atât extazul clipelor transpiroase din noapte în club, cât şi căldura emanată de adâncurile înflăcărate ale iadului în care, oricum, vom ajunge cu toţii.

2. Plezneşte un Costel sau o Leană!

Sâmbăta aceasta sărbătorim de două ori! În primul rând Apocalipsa, în al doilea rând a doua venire a lui Iisus, ambele întâmplându-se chiar în ziua în care sărbătorim sfinţii Constantin şi Elena. Prin deducţie simplă, judecând după faptul că nişte forţe mai mari au pus ambele evenimente chiar pe 21 mai, sunt sigur că modalitatea perfectă de a trece cu bine şi peste această Apocalipsă este ca fiecare om sau român să sacrifice un Constantin sau o Elenă, pentru numele lui Dumnezeu!

1. Pune bunătăţi pe pervaz!

După sărbătoarea de Apocalipsă, chiar înainte de culcare, pune pe pervaz un păhărel de jinars şi două fire de cârnaţi olteneşti, ca o mică atenţie pentru cei patru călăreţi ai apocalipsei, probabil foarte obosiţi de atâta călărit! Aceştia vor aprecia, iar momentul sfârşitului va fi mult mai uşor de trăit decât ereticii care lasă pervazul gol!

Voi ce alte tradiţii de Apocalipsă mai ştiţi? Şi din ce părţi ale ţării?

18 thoughts on “Top 5 tradiţii de Apocalipsă

 1. La noi, in ajun de apocalipsa, se pune canepa sub perna ca sa visezi in ce directie mergi, rai sau iad.

  Macar starneste imaginatia, toata nebunia asta pseudo-apocaliptica.

 2. La mine in casa s-a impodibit bradul, s-au vopsit ouale, ne-am costumat si la masa, unde mancam curcan umplut aprindem si niste lumanari Hanukiene. Ca nu se stie daca mai prindem sarbatorile astea.

 3. Dacă îmi aduc aduc eu bine aminte de la Apocalipsa din 2000, trebuie să ieși afară dezbrăcat și uns cu grăsime vegetală să nu te poată reține cineva din ascensiune.

  …cred că în 2000 nu m-am uns cum trebuie

 4. E, la dracu, am ratat si apocalipsa asta!
  Scuze ar cam fi, de exemplu eroare de excel fara licenta, la care se adauga omiterea introducerii in calcule a numarului de la bocanci!!!
  In concluzie,treaba s-a aminat pe data viitoare, cind, in calcule, va baga si numarul de la bocanci, marimea sutienului amantei (sper sa fie titoasa!!!!!), lungimea penisului si numarul de orgasme pe luna!!! (nu …Luna!!)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.