O proastă

O femeie din SUA dă în judecată pe toată lumea pentru că nu i-a plăcut filmul Drive. A văzut trailerul şi se aştepta la un film gen Fast & Furious, însă filmul s-a dovedit a fi un film cu adevărat artistic, apreciat aproape în unanimitate de critici şi public deopotrivă, considerat deja a fi filmul anului. Astfel, ea dă acum în judecată atât distribuitorul filmului, cât şi cinematograful în care l-a văzut, pentru că filmul nu a fost pe gustul ei, şi nu a avut parte de atâtea curse şi urmăriri cu maşini pe cât se aştepta. Pentru că – nu-i aşa? – în State, procesele sunt cel mai popular hobby.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=CWX34ShfcsE

Trailerul în cauză

După logica asta, ar fi oare OK să dau şi eu în judecată Touchstone Pictures, Hollywood Multiplex-ul din Oradea şi, pentru distracţie, şi pe Hugh Jackman pentru că Real Steel n-a fost doar un film mediocru cu bătăi între roboţi, ci chiar a avut o poveste frumoasă şi bine închegată?

#cumcomentezi?

12 thoughts on “O proastă

  1. Eu am fost cu 2 domnisoare … lor nu le-a placut pt. ca a fost sangeros (mai ales scena din lift si cea din baie) … si acesta era motivul … cred ca s-au plans si de faptul ca s-a vorbit putin in film (asta fiind de fapt bine :D caci coloana sonora a facut mult din el) … so … sunt oameni si oameni …

  2. @Adrian corect, gusturile nu se discută etc, dar faptul că un film nu-ţi place nu e motiv să dai în judecată pe toată lumea. Ar trebui să-l dau şi eu în judecată pe Connect-R pentru că face muzică de căcat? :)

  3. Daca-i dai in judecata, vecine, trece-ma si pe mine la lista de reclamanti, ca-ti inteleg parerea si-s de-acord cu ea.

    Intamplarea face c-am vazut ambele filme si ambele au fost mult mai mult si mult mai bun decat m-as fi putut astepta :D

  4. @Adrian din Arad: observ ca ai fost cu doua domnisoare si lor nu le-a placut. Nasol, dar parerea mea este sa mai exersezi si cine stie…

  5. :))) ce oameni idioti:)) cum sa faci asa ceva:)) Mie mi-a placut Drive, ca sa nu mai zic de Real Steel:x

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.