Mulţumesc de ajutor!

Îmi plac foarte mult (şi prin “plac” vreau să zic “displac”) oamenii care îţi dau sfaturi care să te ajute… după ce nu mai ai nevoie de ele.

Exemplu: s-a pierdut un câine (Pax, dacă sunteţi de prin Timişoara şi-l vedeţi). Booon, se dă vestea şi pe interneţi, deci inevitabil pe Facebook.

Ei, acolo, printre oameni care s-ar putea să-l fi văzut io şi sper să-l găsiţi, răsare un comentariu absolut delicios:

Cred că ar trebui să puneți o pancardă mare lângă poartă, în care să rugați lumea să n-o mai lase deschisă, deși nu știu cât impact o să aibă…

…zice o oarecare gagică. Păi mulţumesc, femeie, dar după ce mi-am pierdut câinele ştiu şi eu să nu mai las poarta deschisă. Nu mă ajută la nimic că ştii tu ce nu trebuia să fac, m-am prins şi singur.

E ca şi cum aş zice “Am răcit, mă poate ajuta cineva cu un Paracetamol?”, iar fata asta vine şi zice “Ştii, poate data viitoare nu ar mai trebui să ieşi cu capul descoperit afară. Deşi nu ştiu cât impact o să aibă…”

12 thoughts on “Mulţumesc de ajutor!

 1. Sa stii ca exact la asta ma gandeam si eu aseara cand am vazut comentariul. Oh, well. Pax nu a fost gasit inca. Oamenii cauta prin zona Lipovei azi, ca acolo l-au vazut ultima data

 2. nu știu dacă-i chiar așa.
  dacă tu nu lași poarta deschisă, că lucrezi acolo și știi că îți poate fugi câinele (cum era cazul lui Vlad, stăpânul lui), asta nu înseamnă că toate zecile de clienți care intră pe poarta aia într-o zi știu să o închidă la loc, că deh, nu s-or fi gândind că e în curte un Pax dezertor.
  decât zic.

 3. Ovidiu, de ce nu faci un grup pe facebook cu animale pierdute si gasite in Timisoara? In Cluj si Bucuresti au fost destule cazuri de felul asta care s-au solutionat.
  Oameni cu mustrari tampite o sa gasesti gramada, culmea, printre cei ce se dau “iubitori de animale”.
  Daca nu-i castrat…sigur ii pe la gagici pe undeva.

 4. Pai nu-i nevoie de mare scofala. Faci grupul, adaugi din lista ta oamenii din Timisoara si 2-3 asociatii si lumea se obisnuieste.
  Amu no…cum crezi, numa’ ca-i oras mare si un grup pe care sa poata oricine aflat in astfel de situatie sa scrie ar fi folositor.

 5. Nu fi rautacios :)
  Din cate am inteles, s-a mai pierdut un catel din Scart pana acum, asa ca preventiv avea si fata dreptate.
  Sper sa il gaseasca, e o dulceata de catel. Pana si eu l-as lua acasa :D

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.