Lorimex SRL, un exemplu de politeţe profesională

Negativ, evident.

Piaţa Badea Cârţan din Timişoara a intrat, de câteva săptămâni, în renovare. S-au mutat toate mesele în Piaţa Traian, au închis cu gard atât piaţa, cât şi parcarea din imediata ei vecinătate şi s-au apucat de renovat. La un moment dat, a venit timpul să vopsească structura metalică a pieţei. Au vopsit-o, iar a doua zi absolut toate maşinile parcate în parcarea rămasă deschisă au fost acoperite cu un strat fin de vopsea argintie. Peste tot: geamuri, faruri, tablă, antenă, gaură de cheie. Nu destul cât să schimbe culoarea maşinilor, însă destul încât maşinile să devină abrazive, geamurile să devine aproape inutilizabile noaptea, când bate lumină în ele şi destul cât să enerveze cel puţin 30 de proprietari. Şi destul cât să necesite un polish ca la mama lui, care costă ca la tata lui.

Ei, tata a luat problema în mâini şi a contactat oamenii responsabili. Directorul SC Pieţe SA, amabil, i-a redirecţionat plângerea la firma responsabilă cu renovarea, SC Lorimex SRL. Tata a cerut un reprezentant care să vină să constate situaţia şi să caute o metodă de soluţionare a problemei. Reprezentant care a sosit după o săptămână de insistenţe, în persoana juristului responsabil cu SC Lorimex SRL. Acesta a constatat problema, a recunoscut că există o problemă şi a zis sec că da, există o problemă, dar că ei n-or să plătească nimic.

De ce? “Păi, nu trebuia să parcaţi acolo“. Adică în parcarea mea, pe care nu aţi închis-o, care e la o distanţă apreciabilă de piaţă, pe care puteaţi s-o închideţi dacă aţi fi considerat că va fi o problemă? Da. Păi şi ce-i de făcut? “Daţi-ne în judecată, că oricum suntem asiguraţi. De la noi nu primiţi niciun ban”.

Ca mai încolo, discutând cu un alt om, să fie auzit zicând că “Ce se cacă pe ei pentru 200-300 de lei, vor să-şi facă maşinile pe banii noştri…”. Mulţumesc, dar maşinile noastre sunt bune, noi, nu-s îndoite şi au Casco. Ne căcăm pe noi pentru că un polish de care avem nevoie din vina voastră e o cheltuială pe care trebuie să o suportăm din vina voastră.

5 thoughts on “Lorimex SRL, un exemplu de politeţe profesională

  1. Poate daca v-ati fi strans mai multi, va luau in seama. Asa poate se gandesc ca nu aveti ce sa le faceti.
    Oricum, rusine lor!! Merita cat mai multa reclama negativa!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.