Nu mai avem curaj adevărat

Acum doi ani, Jeg făcea turul României pe bicicletă, iar Sebi şi Ovi făceau turul Ardealului pe bicicletă. În aceeaşi zonă, un an mai târziu, un orădean s-a hotărât să facă turul României pe jos. Apoi un timişorean, tot pe jos. Anul ăsta, acelaşi Sebi face turul complet al României pe motocicletă. Chiar azi am aflat că sora Zăineştii (sper să fi înţeles bine) a terminat o “plimbare” de 400 de kilometri. Iar chiar în momentele în care scriu cuvintele astea, patru oameni “fac” Mureşul pe plută.

Nimeni, dar absolut nimeni, însă, nu are curajul să facă cea mai îndrăzneaţă expediţie posibilă în ţara asta. Dar dacă sar rapid nişte sponsori, mă gândesc s-o fac io. Cum care-i cea mai îndrăzneaţă expediţie? Păi normal, turul României doar cu personalele CFR-ului.

21 thoughts on “Nu mai avem curaj adevărat

 1. Sign me up! Daca pot fi si platit in cele 5-6 luni de zile necesare incheierii unui astfel de tur al tarii cu personalele CFR-ului, aratati-mi ce trebuie sa semnez!

 2. Și eu am avut aceeași idee ca @Daniel Rus, dar la fel, am renunțat pentru că nu puteam să merg singur. Când spuneam cuiva ideea, zicea că sunt nebun.

  Dacă faci asta, mă bag și eu!

 3. eu am m-as baga…daca am mers la cluj la brasov numai cu personalu..si am scapat relativ bine, zic ca pot incerca si mai mult

 4. P.S: nu ți-e frică (,) că din cei 36 de milioane de români care citesc „sirb.net”, vor să vină vreo 10-15 milioane cu tine? :))

 5. Vorbeşte cu cei de la BECK’S, poate fac la iarnă “Trenul foarte încet Becksperience”!
  Le dau şi-un slogan: the slow experience.

 6. Pentru asa ceva chiar ai nevoie de curaj. Ma gandesc numai la traseul Tulcea-Medgidia pe care l-am facut de cateva ori, din cate tin minte faci cam 5-6 ore iar cu masina faci o ora, o ora si un sfert.
  Nu m-as baga in asa ceva din simplul motiv ca nu avem trenuri curate.

 7. De la Drobeta la Botosani se pune?
  Facut in 1999 dupa inundatiile de la Drobeta, din cauza unei intarzieri am pierdut niste legaturi, n-am facut decat 26 de ore :)

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.