Ce-am mai protestaaaaaat…

Ca să vă zic sincer, eu anul ăsta am tot protestat împotriva preţului benzinei. Mă rog, doar de vreo trei ori nu am protestat, că era să rămân în pana prostului. Şi de alea trei dăţi am “neprotestat” cu maxim 20 de lei, că nu-s mogul. În astea trei zile nu m-am comportat cu nimic diferit faţă de restul anului şi am făcut ce ştiu eu mai bine să fac: să n-am bani de benzină.

Dar am făcut-o cu pasiune, ştiind că trei zile e protest. Şi am crezut în protestul ăsta. În ultimele trei zile am fost sigur, subturând motorul pe distanţa celor 5km pe care îi parcurg zilnic, că fac parte din ceva mai mare: din marea masă de protestatari. Mi-a fost şi uşor: tot ce a trebuit să fac în astea trei zile a fost să-mi fie lene să bag benzină, lucru cu care sunt obişnuit deja. Aş putea spune, de altfel, că protestul ăsta, din punctul meu de vedere, a fost un real succes.

Le-am arătat io lor! N-am băgat benzină deloc! Am luat din benzinărie doar Dr Pepper, Cola, Skittles, Twix, lichid de parbriz, un ştergător nou, o sculă din aia de dezgheţat parbrizul, o cârpă din aia din piele de căprioară pentru şters geamurile, nişte Pringles, încă nişte Dr Pepper, că-i bun, un sandviş din ăla cu 11 lei, o machetă de Audi, deşi n-am Audi, un ursuleţ de pluş şi o sticlă de Chivas Regal, că era noapte şi urgent. Dar deloc benzină! Şi le-am şi folosit toaleta! La faliment cu ei şi mamele lor, le-am arătat eu!

6 thoughts on “Ce-am mai protestaaaaaat…

  1. Io am protestat prin faptu’ ca am lasat vechea dacie in fata blocului cu rezervorul aproape gol si am cumparat alta masina cu rezervorul aproape plin….profitabil, nu? :))

  2. Adevarul este ca as fi protestat si eu, dar nimeni nu mi-a lasat dimineata masina cu benzina in rezervor ;)
    asa ca am neprotestat (sau neoprotestant ?)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.